Avaliações de Meaters Meppel

Avaliações recentes

4.0
Siebers
Ontem
Judith
28 novembro 2022

Snelle service, voldoende eten en echt erg lekker

Christina Roosjen
28 novembro 2022

Helaas was de salade vergeten en waren de patatjes oud en droog. De bestelling kwam daarnaast 20 minuten later dan besteld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacky
26 novembro 2022

Er is zit wel verschil in jullie porties. De ene keer is het minder dan de ander. Geeft maar hou dan vaste porties aan. Want bij een kleinere portie is toch wel teleurstelling

Isa
26 novembro 2022

Heerlijk gegeten! Het is altijd goed. Snelle bezorging

RB
25 novembro 2022

Spareribs waren bijna verbrand.Zwart aan 1 kant.

Anoniem
17 novembro 2022

Jammer genoeg waren de frietjes bijna nog rauw en koud. Misschien 30 sec id frituur gelegen. Kipburger smaakte lekker. Maar was wel een enorme smeer boel. Zeiknat van de saus.

eric
11 novembro 2022

was weer prima. lekker gegeten.

Coby
11 novembro 2022

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Hoogeveen
6 novembro 2022
Ann
31 outubro 2022
Johannes
28 outubro 2022

Ga zondoor

Maarten Hoogeveen
17 outubro 2022

Spareribs waren erg zwart/verbrand en hierdoor hard, kwaliteit was minder als ik gewend ben. Bezorging was perfect op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Simone
14 outubro 2022

We bestellen vaker en zijn dan tevreden maar deze keer waren de spareribs echt te zwart, de nachos waren allemaal zacht en de patat koud:-(

Margriet
9 outubro 2022

Weer heerlijke spareribs gegeten met verse patat en brander mayonaise...op tijd bezorgd en alle 10 vingers intact.. Met moeite😘

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Winters
8 outubro 2022

Snelle bezorging, 20 minuten eerder dan vooraf aangegeven. Burger was niet medium, te ver doorbakken. Onderkant broodje was doordrenkt met saus waardoor het broodje niet te eten was.

GCHP
2 outubro 2022

Het was heerlijk

Henriëtte
1 outubro 2022
Naomi
26 setembro 2022

In 1 woord GEWELDIG !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alexander Koster
24 setembro 2022
G
24 setembro 2022
Kuiper
19 setembro 2022

Super lekker, vooral de spare rib en de nacho, Snel bezorgd, enige opmerking is dat het eten goed geschut word tijdens de fietstocht, de bakjes met saus waren open gegaan. Het eten is ook doorelkaar, maar desondanks heerlijk, dat weerhoudt ons niet weer bij jullie te bestellen.

Henk
16 setembro 2022
Martin van T ende
5 setembro 2022

Helaas zat er aan de Spare Ribs enorm veel vet en de overige stukken waren droog en sommige stukken zwart/verbrand. Voor mij een reden om niet meer te bestellen

Geertje
3 setembro 2022

Helaas vonden we deze bestelling erg karig. We kregen een heel klein stukje zalm. Daarnaast hadden we meerdere menu’s waar patat bij zit en een losse portie besteld, de hoeveelheid patat die we kregen was niet toereikend. Normaal zijn wij super tevreden en is meaters echt een traktatie, maar dit keer zijn we erg teleurgesteld. Hopelijk volgende keer weer de porties zoals we gewend zijn!

Daniëlle
3 setembro 2022

Heerlijk gegeten, het was weer goed voor elkaar.

Fay
28 agosto 2022

Spareribs niet mals Sommige stukken verbrand

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

T
26 agosto 2022

Echt lekkerste spareribs van meppel. Goed gekruid, valt zo van het bot af! Perfect!

J.S.
14 agosto 2022

Ik had besteld zonder ui dus volgende keer graag ook uit de salade laten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Iris
12 agosto 2022

Spareribs en burger waren top!

Maaike
7 agosto 2022

Eten allemaal erg lekker. Enig nadeel van de Nacho’s is dat dit erg vastplakt op het papier. Wellicht dat dit op een andere manier verpakt kan worden

Gerard Schreur
7 agosto 2022

Heerlijk gegeten! Aanrader!

Hubers
31 julho 2022

De spareribs waren super lekker maar de Nacho s werden bezorgd op papier waardoor het vastgekleefd zat, niet te eten dus , bezorging was op tijd maar de bakjes met saus waren los gegaan tijdens t transport waardoor de verpakking onder het saus zat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margriet
31 julho 2022

Op tijd, met heerlijke frites en overheerlijke spareribs...

Christina Roosjen
30 julho 2022

Eten was prima, bezorging later dan verwacht

Inge van Harte
21 julho 2022

We hebben heerlijk gegeten.

Nijboer
10 julho 2022

Het eten was erg lekker! Boven mijn verwachtingen. Voor herhaling vatbaar en aan te raden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
8 julho 2022

We hebben vaker bij jullie besteld en waren altijd zeer tevreden. Tot vandaag. Vandaag was het allemaal wat minder. In de doos met spareribs lagen naast 1 stuk spare rib, vooral snippers vlees en losse stukjes( restjes?). De smaak was prima, maar het was erg rommelig. De friet, normaal super, was nu koud en keihard...jammer hoor. Dit zijn we niet van jullie gewend.

Roelof
7 julho 2022

Heel lekker gegeten en de bestelling kwam exact op het afgesproken tijdstip. PRIMA

Henriëtte
3 julho 2022
Jos Heijneman
3 julho 2022

Vlees en patat waren perfekt, jammer dat kruidenboter, mayonaise en dde salade bij het warme vlees verpakt was ern niet meer te gebruiken was. Wel snelle bezorging en vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
2 julho 2022

Bestelden voor het eerst bij meaters. Hadden 2 spareribs besteld and stokbrood met extra sauzen besteld (kruidenboter, aiolie en pesto) en een bakje satésaus. De bestelling was meer dan een half uur te laat. Het stokbrood bestond uit ongeveer 6 stukjes van wat smaakte naar dat kant en klare stokbrood van de supermarkt. De kruidenboter was nergens te bekennen en de pesto was letterlijk alleen de olie van de pesto. De satésaus koste 1.50 euro en kwam in het kleinste sausbakje dat ik ooit zag. De spareribs waren droog, vet en smakeloos. De patat was lekker. Geen goede eerste indruk.

Nathalie
2 julho 2022

Kwamen te laat, was niet erg en ook excuus voor aangeboden. Nachos besteld met pulled pork. Dit is geen pulled pork dit is zijn gewoon spare ribs want er zat gewoon een spare rib bot in mn nachos. Beetje jammer

Irma Esselbrugge
30 junho 2022

Voor 4 personen eten besteld, voor iedereen wat anders. Het was allemaal even lekker. Bezorging keurig op tijd.

Sonja
25 junho 2022

Super optijd en lekker en genoeg

Harm Boer
20 junho 2022
Hj
18 junho 2022
X
17 junho 2022

Goede malse spareribs, heerlijk gekruid en viel zo van het bot af.

Sylvie van der Vegt
10 junho 2022
Sietske
10 junho 2022

Vlees was uitstekend, patat te ver doorbakken, salade heerlijk mag van mij wel een beetje dressing bij. Uit eerdere ervaring weten we dat het beter kan, dus geen belemmering voor de volgende keer.

William
8 junho 2022

2de pinksterdag, bestelling geplaatst en betaald, 2uur gewacht op eten, maar is gaan bellen, geen gehoor. 2,5 uur na bestelling maar is op de fiets gesprongen om verhaal te halen aangezien telefonisch niet lukt. GESLOTEN! Geld is volgende dag retour gestort en verder niks. Eten bestellen, 2,5 uur wachten, ergernis en honger, uiteindelijk 3 uur na bestelling McDonald's gehaald, dus toch weer verplicht op pad. Geen excuus, niks, gewoon geld terug. Bedankt Meaters maar wij bestellen de volgende keer wel ergens anders.

Christina Roosjen
6 junho 2022

Eten bijna een uur later dan in eerste instantie was aangegeven en twee uur na online bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H.Dekker
2 junho 2022

De bestelling was goed en snel bezorgd.

Floor Dijkstra
27 maio 2022

Het werd goed warm geleverd. Volgende keer iets minder patat voor 2 personen 😉

Siebers
26 maio 2022
Noa
26 maio 2022

Wij hadden de burito en de taco. Was erg weinig en in de taco zat een lange blonde haar. Niet echt smakelijk.

Daniëlle
23 maio 2022
Robin
22 maio 2022

Wij bestellen regelmatig, het is super lekker en goed voor elkaar. Voor de spareribs 😉

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

José
22 maio 2022

Goede portie (Spare rib Medium menu). Vlotte bezorging. Salade was vergeten, deze is alsnog bezorgd. Prima service!!

Gera
22 maio 2022

De kip was een beetje droog. Maar voor de rest waren we super tevreden

Vos
19 maio 2022

Super gegeten jammer dat er geen rauwkost. Meer bij is

H.Oostra
18 maio 2022
Remco Pauw
14 maio 2022

Goede spareribs, lekker pittig

Johan Pots
14 maio 2022

Het was weer top!

John
12 maio 2022
Marjolein
8 maio 2022

De nacho's waren lekker. De kipvleugels waren miniscuul van formaat. Die zouden alleen 7,50 mogen kosten als het biologische kip zou zijn. En dat was het niet.

Marcel van Veen
8 maio 2022

Eten goed en juiste hoeveelheid. Prijs voor de extra salade is verrassend laag voor wat je krijgt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N
8 maio 2022

Heerlijke pittige spareribs gegeten. Grote porties. Prima bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Russell
7 maio 2022

Ik stel voor: Bezorg met een fiets...scheelt mij bezorgkosten!

Janet van der Molen
4 maio 2022

Ik vond het lekker, maar zag geen gehakt in de nacho's. Misschien iets mis gegaan in de communicatie.

Francisca
2 maio 2022

Waren mooi op tijd. Eten was goed verpakt en nog lekker warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanneke de Groot
1 maio 2022

Heerlijk eten en lekker warm nog. Nabezorging van een vergeten salade hebben ze supersnel opgelost. Met nog een lekker ijsje voor het ongemak..

Monique vd Zwart
25 abril 2022

Eten was heerlijk. Ook dressing op de salade geweldig smaakvol. Rib eye de ene heel goed de andere iet wat taai. Maar dat ricico loopt men bij Rib eye. Wel erg lekker van smaak.

Jac
25 abril 2022

Weer super lekker🎉

Vb
23 abril 2022

Heerlijk eten goede en snelle service!

Blaauw
23 abril 2022
Irene Brlten
18 abril 2022

alle bakjes saus opengegaan. Alles zat eronder. nacho's pulled porc: paar stukje spare rib erop gekwakt. Ook in de kidsboxen waren bakjes losgeraakt. Verder alles lauw. Heel slecht. Gisteren ook al over gebeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cynthia
18 abril 2022

Bezorging keurig op tijd. Helaas zijn wij wel minder tevreden over de kwaliteit, minder grote porties dan voorheen en qua smaak ook minder lekker. prijs/kwaliteit staat niet in verhouding.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ineke Kralt
15 abril 2022

De sparerib was heerlijk, genieten. Maar de patat was echt niet lekker , zag er ook niet fris uit. Bovendien waren de bakjes met saus omgekieperd in de tas en de meesten waren opengegaan, een kledderboel dus. Ook de patat was grotendeels uit de verpakking gerold. Jammer, we hadden meer kwaliteit verwacht.

Henk
9 abril 2022

Zeer goed eten, wel vrij prijzig.

Daniël
8 abril 2022

Eten was top! Het vlees viel van het bot (spare-Ribs)! Heerlijk! alleen het doosje was doorweekt met de marinade en de zak ook. Gaf een behoorlijke smeerboel.de bestelling kwam verder ruim op tijd!

Danielle
4 abril 2022

Het eten smaakte heerlijk en de bezorging was snel, goed voor elkaar allemaal.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sikkema
3 abril 2022

De eerste keer dat we bestelden was super goed, nu een stuk minder. Spareribs waren op delen zwart en minder gaar. Zat een blad in de nacho’s en was erg aangekoekt aan het papier. Dus wel jammer al met al…

Ovis
1 abril 2022
Jules
27 março 2022

De saus bakjes lagen overal door de tas er waren bij twee het deksel eraf en dus alles zat onder de saus

Jac
26 março 2022

Super lekker

R.J. de Jong
26 março 2022

Tijdens het uitpakken van de maaltijd bleken 3 van de 4 bakjes met saus vrijwel geheel leeg gelopen te zijn tijdens het bezorgen. Het eten zelf was absoluut niet meer dan matig en tot slot was het ijs ook nog gekristaliseerd. Al met al voor mij: één keer maar waarschijnlijk niet weer.

Carolien
21 março 2022

Heerlijke spareribs gehad en de sausjes waren ook top! Snelle levering en zeker een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marskamp
21 março 2022

Al het saus was uit de bakjes, het was een grote smeerboel. Volgens de bezorger konden wij contract opnemen met het bedrijf en dan zou er nieuwe sausjes gebracht worden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henriëtte
20 março 2022
Austin Russell
19 março 2022

Great ribs...fast delivery

Koerts
12 março 2022

Normaal gesproken erg lekker, maar taco schelp was slap, spareribs behoorlijk zwart en de T-bone hebben we deze keer zelf weer op de pan gegooid, omdat het vlees heel rood was. Ik vond deze bestelling zonde van m’n geld.

Jessica
12 março 2022

Geweldig eten en precies op de afgesproken tijd.

Bart
10 março 2022

Prima eten, alleen jammer van 25min te laat bezorgen.

Erik
10 março 2022
Martijn Hamberg
4 março 2022

Heerlijk!!!!

Niels
3 março 2022

Erg lekkere patat, goeie bezorging. Spare ribs waren wel erg vet vlees. Voor de rest complimenten

K. L.
2 março 2022

De laatste paar keer valt de kwaliteit van de kalfsspareribs en de friet tegen. Eén keertje heel erg aangebrand, en twee keer hadden de spareribs het vliesje nog en veel vet. De marinade was ook duidelijk minder als vroeger. De friet is de laatste twee keer gewoon normale friet ipv die dikkere friet. Het was vandaag duidelijk in oud frituurvet gebakken. Hopen echt dat de kalfspareribs en friet weer de oude vertrouwde kwaliteit krijgen 🤞

David
2 março 2022

Weer geen pepers op de nacho veel kleine stukjes nacho en weinig kop. Geen vriendelijke bezorger en tas en doos onder de saus.

R.Kroeze
27 fevereiro 2022

Heerlijk en meer dan voldoende gegeten.

Jordi
27 fevereiro 2022

De bestelling was er een kwartier voor tijd echter was de friet koud

Geertjes
27 fevereiro 2022
Joke Schipper
26 fevereiro 2022

Was heerlijk!

Fred
24 fevereiro 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk en sneller geleverd dan via de mail was aangegeven.

Sellies
21 fevereiro 2022

Het vlees was veel minder lekker dan vorige keren. De patat was erg droog. Leek wel 2 dagen oud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
21 fevereiro 2022
Jules
19 fevereiro 2022

Goed eten alleen jammer dat er een portie friet ontbrak

Lois
16 fevereiro 2022

Eten was perfect zoals gewoonlijk. Alleen wel jammer dat er bij de chicken wings niet bij staat hoe scherp ze zijn, want voor onze 1,5 jarige waren ze te scherp.

M
13 fevereiro 2022
Jac
13 fevereiro 2022

Gewoon weer top

CT
13 fevereiro 2022
Nicolai Steenbergen
11 fevereiro 2022

Heerlijke hamburger gegeten, ruim voldoende en de kinderen hebben gesmuld van de nacho’s en de kidsbox!

Susanne
10 fevereiro 2022

Ik bestel vaker, maar deze keer viel het tegen. Een vergeten saus, minimaal gekruide spareribs. Normaal is het vlees malser, nu zaten er droge ribben bij, maar ook eentje met alleen maar vet. Bestel hier zeker nog wel een keer, maar dan hoop ik dat alles weer goed is.

Saloua
7 fevereiro 2022

Alles was super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tom
6 fevereiro 2022

Uitstekend eten, mooie porties en een snelle levering! Meaters is het geld waard!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jack
5 fevereiro 2022

Geweldig! Heerlijke homemade sauzen, verse friet en botermalse spareribs. Meaters ( mieters ) wat lekker!

Marcha
31 janeiro 2022

Was echt super lekker!

Daan
30 janeiro 2022

Het eten smaakte goed, maar was al best afgekoeld. Bezorging ca 10 min later dan afgesproken, wel hele vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heleen kuijper
30 janeiro 2022

Expres op tijd besteld, dik anderhalf uur van tevoren met een aangegeven tijd van 19.15uur. Dit was volgens de site mogelijk en ook in de bevestiging stond dat het 19.15 bezorgd zou worden. Om 19.35uur gebeld waar het bleef en kreeg te horen dat het nog ruim een half uur zou duren. Slechte zaak. Wanneer iemand ruim anderhalf uur van tevoren besteld, calculeer dit dan ook in binnen je tijdschema of geef 19.15uur niet aan als beschikbare tijd op je site.

Johan
29 janeiro 2022

Heerlijk eten, door de afstand vanaf de keuken wellicht iets afgekoeld maar verder top

Vera
29 janeiro 2022
Wim van Duuren
29 janeiro 2022
Ingrid
29 janeiro 2022

Bedankt Meaters voor de heerlijke maaltijd! Bezorging ook tip top! Graag tot een volgende keer!

Dufour
28 janeiro 2022

Alles smaakte goed, maar het eten was wel erg afgekoeld. De patat was zelfs lauw.

Christina Roosjen
26 janeiro 2022

Eten was niet heel warm meer maar smaak was heel goed

Tomas Meulhof
24 janeiro 2022

Bezorging was echt supersnel, wat mij dan weer verbaasde is dat het eten zelf bijna koud was, zelf eventjes moeten opwarmen in de oven maar verder was de smaak goed.

Fam. Schuurman
24 janeiro 2022
Wim Boverhof
17 janeiro 2022
Rona
16 janeiro 2022

Superlekker eten en ruim op tijd bezorgd en het eten was heerlijk warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Evelien Croonen
16 janeiro 2022

Zoals gewoonlijk; heerlijk eten en een zeer snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Matthijs Meinen
16 janeiro 2022

Prima steak, pepersaus mag wat beter. Maar ik heb zelden een afhaalsteak van deze kwaliteit gehad 👍. Verse patat zou een ander verbeterpunt zijn.

Jacky
15 janeiro 2022

Lekkerste spareribs doe ik ook gegeten heb! En lekker veel ook. Dank jullie wel voor het heerlijke eten en de snelle bezorging!

Jacqueline Kiers-Nooi
14 janeiro 2022

Super lekker en super op tijd

Margriet
14 janeiro 2022

De spareribs zijn zo gruwelijk lekker...en de frietjes.... 👍👍👍👍👍

Richard Bakker
8 janeiro 2022

Heerlijk gegeten. Spareribs goede porties. Nachos, burrito en hamburgers waren zeer goed! Aanrader!

Ricardo
8 janeiro 2022

Prima ribjes, lekker burgertje. Mooi op tijd bezorgd, helemaal dikke prima

Familie
8 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

Austin Russell
7 janeiro 2022

De mogelijkheid tot extra marinade op mijn zoete spareribs. Kuipje ofzo

Johan Buwalda
2 janeiro 2021

De taco's waren heerlijk.

Harry Postma
1 janeiro 2021

Eten smaakte heerlijk. Alles was warm en super op tijd bezorgd.

Wieke
1 janeiro 2021

Zalm was droog, kip was in een soep van saté gelegd.

DJ
1 janeiro 2021

Lekker gegeten. Alles was naar wens. Zal hier vaker bestellen

Margriet
31 dezembro 2021

Aangenaam verrast, wat n heerlijke spareribs. En de frietjes...wow. wij gaan zeker weer bestellen

Wim Boverhof
30 dezembro 2021

Eten was fantastisch lekker en precies op tijd. Ik zou alleen de patat niet los in het doosje bij de burger doen, koelt toch wel te snel af denk ik. Maar dat deed weinig af aan het lekkere eten.

Jacky
27 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. We gaan zeker nog een keer bestellen. Veal ribs zijn een aanrader!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle
26 dezembro 2021

Erg vette spareribs en al het eten was lauw tot bijna koud. Bestelling was wel keurig op tijd, hoeveelheid was ook keurig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

nas
26 dezembro 2021

prima geregeld !

Mickel Lugtmeier
25 dezembro 2021

Het eten was echt heerlijk. Maar ik had er toch wat meer van verwacht op de 1 of andere manier. Vooral met de kerst dagen. Maar nogmaals....mega lekker! 😊

westerhof
23 dezembro 2021

ik vindt de salade erg duur(3.50). er zat erg weinig in het bakje.

Van lunzen
22 dezembro 2021

De spare ribs waren goed klaargemaakt. Ze waren heerlijk pittig. De patat was ook goed. Kortom lekker gegeten.

Jordy
22 dezembro 2021

Voor 3e keer op rij veel te laat met de bezorging (30 minuten).

Jacob
22 dezembro 2021

De vorige keer hadden we 3 t-bones besteld, deze waren alle drie anders gebakken van bijna rauw naar doorbakken, wat al discutabel was en de patat was vergeten. Bij deze bestelling miste ik de warme pepersaus. Om hierover te bellen heeft eigenlijk geen zin, dan was het vlees koud. Ik twijfel of we hier weer bestellen, de eerste bestellingen waren zeer goed. De kwaliteit/prijs is wat aan de hoge kant vergeleken met andere brengservice, nu de kwaliteit terugloopt en het ook niet echt heet/warm is, wordt de kans een nieuwe bestelling helaas wel heel veel kleiner.

Richard
20 dezembro 2021

Helaas waren de spareribs licht aangebrand, droog en te scherp.. de burger was erg droog en ook aangebrand.. voor €35 hadden wij wel meer verwacht… erg zonde!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frans
20 dezembro 2021

Heerlijke spareribs ontvangen die prima verpakt waren en op het aangegeven tijdstip in de online bestelling geleverd werden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boef
19 dezembro 2021

Mooi optijd en lekker warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos
18 dezembro 2021

Makkelijk bestellen, op tijd en netjes geleverd, heerlijk eten. (Rib eye en varkenssate met salade) Top!

Ron
17 dezembro 2021

25 minuten te laat.

Edwin Biemolt
13 dezembro 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd. Meaters blijft top 1 voor bestellen van heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martin van Brussel
13 dezembro 2021

De pittige spareribs waren weer overheerlijk. Ook de zalm was prima inclusief de speciale saus. Enige minpuntje was dat het formaat van de zalm duidelijk kleiner was dan bij eerdere bestellingen. Het mag best iets méér zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bremer
13 dezembro 2021

Het smaakte prima, het had iets warmer gemogen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan Pots
12 dezembro 2021

Waar voor je geld. Top!

Daniëlle
12 dezembro 2021
Siebers
11 dezembro 2021
Bert
6 dezembro 2021

Eten was weer heerlijk en voldoende. Opvallend was wel dat de tacos en burritos maar liefst 30% in prijs zijn gestegen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bisschop
6 dezembro 2021

Heerlijk en eerder dan geplande tijd. Wij hebben genoten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Do
5 dezembro 2021

Keurig op tijd, vriendelijke bezorging, heerlijk eten, voldoende en goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dorien Padding
4 dezembro 2021

Altijd goed. Vlees is mals, ook steaks zijn nog lekker bij aankomst en de patat is nog lekker knapperig. Gewoon top.

Maud
3 dezembro 2021

Mooi optijd bezorgt. Keurig verpakt. Ruime porties kortom Het zijn nog steeds de lekkerste spareribs van Meppel.

Johan Buwalda
2 dezembro 2021

Het was heerlijk en die nieuwe salade is veel beter, top.

Wim Boverhof
29 novembro 2021

Bezorging was weliswaar bijna half uur later, maar de kwaliteit van het eten maakte het meer dan goed. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aukje
29 novembro 2021

Nu twee keer bij jullie besteld. Smaak is heerlijk, maar het eten is niet warm. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harm Boer
29 novembro 2021

heerlijk gegeten. heerlijk stuk vlees en eigen gemaakte friet. salade ook lekker vers. top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wiecher
28 novembro 2021

Alles weer heerlijk. Spareribs weer heerlijke stukken. Gehaktballetjes konden wel wat warmer. Maar smaakten wel lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy
28 novembro 2021

Het eten was weer heerlijk en de bezorging perfect.

Sam
28 novembro 2021

Heerlijk!

Gerard Schreur
27 novembro 2021

Héérlijk en uitstekende service.

Sjoert Stel
27 novembro 2021
Wouter
26 novembro 2021

Ruim op tijd en zoals altijd super malse en goed gekruide ribs!

Popken
26 novembro 2021

Het is geen succes als een van de bakjes op de zijkant geplaatst wordt in de tas het was een uitgelopen bende

Edwin
26 novembro 2021

Patat was lauw en 20 minuten te laat bezorgd, eten was verder goed

Rob
25 novembro 2021

Lekkere spareribs (pittig)

Roelof
21 novembro 2021

Bestelling was precies op de afgesproken tijd geleverd. Heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Soer
21 novembro 2021

Eten is weer terug op het oude nivo. Was een tijdje minder.

Reinoud
21 novembro 2021

goed eten fijne bezorging

Andre
20 novembro 2021

Super lekker gegeten

Jacob
15 novembro 2021

Ruim op tijd besteld om rond 18:00 het te willen eten (aangegeven tijdens de bestelling), dit liep uit tot ruim na 18:30. 1 T-bone was te gaar en de andere 2 waren te rauw. Een te groot onderling verschil. Helaas was de patat vergeten en kwam deze veel later en was niet erg warm meer, uiteraard was de rest van de maaltijd al op en moesten we wachten. We bestellen hier wel vaker, maar dit was niet zoals we gewent zijn. Voor deze prijs moet het gewoon goed zijn.

Erna
14 novembro 2021

Heerlijk gegeten!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemarieke
14 novembro 2021

Helaas was de patat veel te lang door gebakken en salade was niet vers. Vlees was van goede kwaliteit.

Nancy van der Heiden
13 novembro 2021

Dit keer was de bestelling niet compleet en te laat. Verwachte bezorgtijd was 1800, maar 4 gerechten kwamen om 18.30. Na bellen kwamen de andere 2 andere gerechten om 18.50. De kip satay was koud.

Twee zussen
13 novembro 2021

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en prima bezorging👌🏼

Xander Steur
8 novembro 2021

De burgers zijn heerlijk maar waren al aan de lauwe kant. Ook de patat was koud/lauw. De varkenshaas en aparte zak patat waren wel goed warm. Beetje wisselend dus. Voor deze prijs moet dat beter. Kreeg netjes email dat het eten onderweg was, duurde alsnog ruim 10 minuten. Zover is het niet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G
6 novembro 2021
J.koornstra
6 novembro 2021

Friet iets te hard gebakken

Torenbosch
5 novembro 2021

Heerlijke spareribs van de barbecue!grote portie, XL, meer dan ruim voldoende voor hele grote eters! Precies op gevraagde tijd bezorgd, nog heerlijk warm, keurig allemaal apart verpakt in een kartonnen doosje. Heerlijke dikke frieten, lekker warm en knapperig! We hebben gesmuld met z’n allen! Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we bestellen!

Ron Dz
3 novembro 2021

Eten kwam 3 kartier te laat, hamburgers well done en niet medium en alles koud. Na melding dat het eten onderweg was duurde het 25 minuten. Geen wonder dat het koud geworden was en de burgers doorgegaard.Op telefonische klacht werd toegezegd dat teruggebeld zou worden, daar wachten wij nog steeds op. Dit was de 3e slechte ervaring met Meaters. Ze zijn goed begonnen maar het werd steeds minder. Voor ons geen Meaters meer, 3x is scheepsrecht en dan ook niet eens het fatsoen om op de klacht te reageren als toegezegd. Meaters dit is niet mieters, jullie zijn een klant kwijt!

Jacco
1 novembro 2021

Prima eten, prima bezorging. Niets op aan te merken.

Saskia
1 novembro 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging precies tijdens een wolkbreuk. Maar bezorger erg vriendelijk. En bestelling droog binnen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bernardo
30 outubro 2021
Heleen
25 outubro 2021

De ribs zijn van goede kwaliteit maar deze keer bloody hot.. gelukkig ook een heerlijke salade erbij!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik
25 outubro 2021

Verbeter puntje zou zijn keuze uit patat of salade bij de burgers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kevin
24 outubro 2021

Fijn dat jullie weer open zijn! De hamburgers waren weer heerlijk!

Jordy
23 outubro 2021

45 minuten te laat en niet even een belletje om op de hoogte te brengen van vertraging.

S.L Fernhout
23 outubro 2021

Top service!

Marja
15 outubro 2021

V.mi. op de site eten besteld 12.30 uur, voor bezorgtijd 18.15 uur, ook hiervan een bevestiging gekregen via mail. Om 20.30 uur nog niets. Naar de zaak gereden zijn ze aan het verbouwen, de zaak was gesloten, hier nergens iets van kunnen nalezen. Wel betaald. Stijlloos.

Franciska
15 outubro 2021

Eigenlijk geen enkele ster waard want we hebben niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik heb geen idee wat er mis is gegaan maar we waren tot op heden tevreden. Nu hebbben we echt de neiging hier nooit meer iets te bestellen. Na 3 kwartier gewacht te hebben toch maar een boterham gesmeerd. Heel slchte zaak dit! Ik heb overigens wel van tevoren online betaald en verwacht zeker mijn geld terug.

Lars
3 outubro 2021

Zaterdag avond, lekker samen eten dachten we. Helaas heeft het onze verwachtingen niet kunnen voldoen. Het eten duurde uur en 30 minuten, 20 minuten buiten de geschatte tijd. Eenmaal aan het avondmaal, dozen gingen open. Toen zagen we met enthousiasme het eten. Maar de buritto's waren erg vettig en de verkeerde kwamen we later achter. Ipv kip kregen we gehakt en viel daardoor ook tegen(schimmelige smaak). Broodjes vooraf zonder smeersels. Hamburgers waren OK. Wel aan de rode kant. Voor ons geen Meaters weer. Dingen worden over het hoofd gezien en slordig gewerkt. Helaas maar waar.

Pieter
3 outubro 2021

Bestelling 1 uur later dan verwachte bezorgtijd. Ook items die bij bestelling hoorden niet aanwezig. Ook een besteld product niet geleverd en een verkeerde maaltijd bezorgd. Ik word door Meaters gebeld. Denk dat klacht serieus wordt genomen.

Edward
3 outubro 2021

Ik had de spare ribs pittig. Ze waren niet warm en ze waren ook niet pittig. Smaak viel erg tegen. De hoeveelheid was prima.

Wendy
2 outubro 2021

Was echt heel lekker

Neuteboom
30 setembro 2021

Ze waren niet lekker mals. veel vet, het vlies zat er nog aan. Helaas waren de spareribs weer geen succes.

Drees
26 setembro 2021

De bestelling kan jammergenoeg een uur te laat en vervolgens bleek het eten ook koud. Van de bezorger begreep ik dat het extreem druk was, en dat kan natuurlijk. Wachten is dan ook geen grote ramp, maar warm eten, hoe en netjes verpakt is dan het minste. Helaas!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
26 setembro 2021

Bestelling kwam vandaag een uur later dan gepland. Kwam lauw/ koud aan. Na drie keer bellen waar de bestelling bleef werd ons een beloofd wat extra erbij te doen. Dit extraatje hebben we niet ontvangen. Ook mistte er een saus. Geen aanrader. Eerdere bestellingen waren beter.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Schild
26 setembro 2021

Beide burgers miste uienringen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roely
26 setembro 2021

Was heel lekker Mals de biefstuk Heerlijke frieten Alleen de bijbestelde salade was weinig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dikken
26 setembro 2021

Het eten was lekker. Het was alleen al bijna koud toen wij het kregen. Hierdoor smaakte het niet zo lekker. De patat was koud en slof, jammer want het is normaal altijd prima

Jolca Pijnakker
26 setembro 2021

Afgelopen zaterdag twee uren op mijn bestelling moeten wachten. Toen ik belde werd er verteld dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk werd dit nog eens 45 minuten later. Een korting voor de volgende keer zou op zijn plaats zijn!

Hageman
25 setembro 2021

Niet tevreden. We hebben ten eerste 2 uur (!) moeten wachten op ons eten. Toen ik belde om te vragen waar het bleef, werd ik mijn inziens allerminst klantvriendelijk geholpen. Werd afgedaan als: "Tja, dat betekent dat u niet de enige bent" En werd ik op een sceptische manier "lieve schat" genoemd door dezelfde medewerkster! Toen we eindelijk het eten hadden waren de porties behoorlijk veel minder als gebruikelijk. Zowel de taco's als de patat en de sausjes (zat maar voor 1 portie bij ipv 2) EN ten slotte was een van de kippenbouten niet gaar en de andere smaakten ook niet als gewoonlijk. Al met al een zeer slechte ervaring, waarvan ik hoop dat jullie deze klacht serieus nemen van een vaste klant!

Esther
25 setembro 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging precies op de tijd die beloofd werd en vriendelijke bezorger.

Julian
25 setembro 2021

Wij hadden o. a. een spareribmenu met een salade. Voor de salade moest je extra betalen. Maar deze hebben wij niet binnemgekregen. Eten was van goede kwaliteit, maar dus niet volledig

Anne
25 setembro 2021
René
24 setembro 2021
Marcel
20 setembro 2021

We hadden de kip saté die was wat fluberig hierdoor niet heel lekker En de hamburger was zo goed als helemaal rouw van binnen die had er veel langer gebakken moeten worden voor de rest te vreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JD
19 setembro 2021

Eten was lauw. Friet was niet doorbakken, bleek en slap.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lucia
19 setembro 2021

Het was heerlijk en precies op tijd. Een dikke 10 plus. En meer dan voldoende voor 2 personen. De heerlijke sparibs zoet. Voor herhaling vatbaar.

fenny
16 setembro 2021

Top!

Martin van Brussel
11 setembro 2021

We bestellen met enige regelmaat bij Meaters. In tegenstelling tot alle voorgaande keren waren de frites slap en licht van kleur. Ook waren de pittige spareribs niet echt warm meer en ontbraken de pittige pepers die er de vorige keer nog wel op zaten. Hoewel de pittige spareribs altijd echt heel pittig waren, viel dat nu toch een beetje tegen. Conclusie: de kwaliteit en de temperatuur van het eten was ditmaal niet zoals wij gewend zijn. We hopen dat het de volgende keer weer beter is.

Hester
11 setembro 2021

de spareribs waren heel slecht Verbrand en 50% ranzig vet en weinig smaak gekwakt in de doos De vorige keer al niet helemaal tevreden maar nu is het klaar Enige pluspunt was de frietsaus echt erg lekker

Bart
10 setembro 2021

Prima eten, alleen jammer dat het wederom niet lukt om het op tijd (1700u) geleverd te krijgen.

Wendy
3 setembro 2021

Was erg lekker

Sjoerdsma
29 agosto 2021

Koude en vieze patat en de hamburger smaakte alleen verbrand en broodje kei en kei hard zo jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kevin
28 agosto 2021

Was allemaal weer top geregeld, bedankt voor het lekkere eten!

Menno Steensma
27 agosto 2021

HEERLIJK

Judith
22 agosto 2021
Sander
21 agosto 2021

Erg lekkere spareribs! een goede smokey smaak maar niet te aanwezig, grote porties dus zeker de prijs waard.

Elise
19 agosto 2021

Normaal heel enthousiast. Dit keer was het net niks. Burger smaakte verbrand en dr onderste delen van de broodjes waren zo lang getoast dat je daar bijna je tanden en kiezen op brak, meer een soort beschuit ipv een broodje :( patat en mayo waren prima.

Fred
19 agosto 2021

Voor de eerste keer bij Meaters besteld en sinds lange tijd weer eens Spare Ribs gegeten die niet alleen lekker waren, maar ook nog eens goed gaar zoals het hoort. (Ik hoefde eens niet het vlees met kracht van het bot te trekken zoals ik vaak tegenkom). Ander eten wat ook voldoende en lekker. Wel jammer dat voor een donderdag avond je 1,25 uur moet wachten voordat het afgeleverd wordt. Moet toch sneller kunnen.

Erwin Kerkdijk
16 agosto 2021

De hamburger was erg droog en niet heel warm. De patatjes waren slap. De spare-ribs waren lekker en de patatjes (apart in zakje) lekker krokant. Ik zou de patatje bij de hamburger ook apart in een zakje meeleveren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Christina Roosjen
15 agosto 2021

Het was heerlijk! Al moesten we wel iets langer wachten dan afgesproken (optie afhaal gekozen) maar de extra wachttijd werd heel aangenaam doordat er verschillende kleine proeverijen werden aangeboden! De bestelling bestond uit heerlijk stukje vlees (biefstuk), smakelijke taco (con carne) en verse salade 🥗. Kortom een echte aanrader!

Anouk
15 agosto 2021

Ik wilde geen ei op mijn burger en die zat er ook niet op. De burger zelf was helaas wel verbrand. De frietjes waren erg lekker en de mayo ook

Fokke
12 agosto 2021

Was super lekker

Heetebrij
10 agosto 2021

Hallo meaters, de hele bestelling was niet compleet en is op eigen initiatief bij andere dingen gecompenseerd. Ik had liever gezien dat we een belletje of een mailtje hadden gekregen voor een alternatief. En de bestelling was een hele tijd later dan gepland. Hartelijke groet Heetebrij

A Mulder
9 agosto 2021

Het vlees was niet echt warm. Verder was het prima 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carola
8 agosto 2021

Weer goed, vlees lekker mals, frietjes knapperig. Bezorging precies op tijd

Henk
8 agosto 2021

Weer top.

Rispens
7 agosto 2021

Vorige keren was het eten heerlijk en goed warm. Deze keer was het eten flink afgekoeld. De frites waren slapper en de broodjes van de burgers doorweekt. Hopelijk de volgende keer weer beter.

Fokke
1 agosto 2021
Bert
1 agosto 2021

Zoals gewoonlijk prima eten , ruim voldoende en betaalbaar

Johannes
31 julho 2021

Spareribs besteld,Snelle bezorging en t smaakt nog steeds goed

Vos
31 julho 2021

Was super lekker

Marieke
28 julho 2021

Bezorgers altijd top. Maar de burger was echt slecht.. Broodje was zo erg droog en bruin geroosterd, alsof het toast was. En de burger niet medium.. maar totaal doorgebakken. Jammer:( Kok had zijn dag niet ?

Meerse
28 julho 2021

Het was weer erg lekker, prima op temperatuur en keurig op tijd 👍. We zijn zeer tevreden.

Rs
27 julho 2021

Beste spare ribs en Mexicaans eten van Meppel. Super lekker. En altijd ruim voldoende.

Jan padding
25 julho 2021

De patat mag iets minder hard gebakken worden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniëlle
25 julho 2021

Snelle bezorging en smaakte allemaal prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ktje
25 julho 2021

Heel vervelend als je samen wil eten er iets mist...netjes na gebracht...patat koud...hamburgers half rauw en heel vet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eelke
25 julho 2021

Het was wederom heerlijk. We misten een klein bakje cuacamole, maar verder toppie.

Anna
25 julho 2021

Lekker eten, goede verse friet en snelle bezorging

T. D
24 julho 2021

Super lekkere nacho's!

Jasmijn
22 julho 2021
Wim
21 julho 2021

Het eten was een beetje karig. Je krijgt alleen een hetgeen wat je besteld met een beetje sla. Voorheen zat hier ook wel rijst of friet bij. Jammer

Schuurman
21 julho 2021
Sari
19 julho 2021

Het was heerlijk

JW
17 julho 2021

Weer heerlijk gegeten! De burgers smaakten erg goed, en natuurlijk de patat met brander mayo ook

Groen
17 julho 2021

Helaas waren de broodjes helemaal plat gedrukt en helemaal in elkaar gedrukt... Bij de broodjes hadden we 2x kruidenboter en helaas geen aioli. Voor de rest was het weer heerlijk!

Johan Buwalda
17 julho 2021

Het was weer heerlijk.

Fokke
16 julho 2021
Anoniem
16 julho 2021

Helaas op de nacho's geen peper te vinden, dit staat wel op de site beschreven