Reviews from Meaters Meppel

Recent reviews

4.0
Siebers
Yesterday

Als in bezorgingsmail een tijd staat en het wordt later, dan is het prettig dat op tijd in een nieuwe mail wordt aangegeven dat het later wordt en niet dat 20 minuten later als de aangegeven bezorgtijd een mail komt dat het dan onderweg is en het dan nog eens 15 minuten duurt voordat het arriveert. Persoon die bezorgde was wel vriendelijk en verontschuldigde zich voor de te late levering en de maaltijd was gelukkig nog goed warm en lekker.

José
22 January 2023

Eten was erg slecht. De guacamole was niet afgedekt en lag verspreid over de doos. Het was niet warm en helemaal klef. Niets krokant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adriaan
21 January 2023

De kwaliteit van het eten was geweldig, niets op aan te merken. Echter omdat het wordt bezorgd op dunne papieren vellen die zich helemaal vast gaan kleven aan de onderkant van het eten, moet je gewoon de laatste resten weggooien. Deze zijn simpelweg niet eetbaar meer, omdat je het papier er niet meer vanaf kan krijgen. Ik ben een groot fan van de initiatief die Meaters hierbij neemt om af te stappen van plastic of ander vervuilend materiaal, maar dit heeft een dusdanig negatieve impact op de kwaliteit van het eten, dat ik zou verzoeken om iets anders te bedenken hiervoor. Plus het is gewoon jammer van het anders heerlijke eten.

Geerts
16 January 2023

Mesters bevalt altijd goed! Het viel me wel op dat de kip mij te zout was en er iets heel erg gelekt had (kip gok ik) in de tas. Maar blijf vooral lekker eten maken!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nijboer
15 January 2023

Verbeterpunten: zalm te gaar, bezorgtijd kon iets korter, omgevallen open mayobakjes. Complimenten: genoeg eten, lekker eten, vriendelijke bezorger. Lekker gegrilde burger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
8 January 2023

Ik las het al in eerdere reviews, maar ook ik heb het gevoel dat de hoeveelheid spareribs echt minder is geworden. Kon ik bij de vorige bestelling de spareribs niet op krijgen, had ik er vandaag geen probleem mee, toch jammer, want ze smaken echt overheerlijk, om je vingers bij af te likken.

Arjan
8 January 2023

Bezorging was ruim op tijd, maar ik vond de gegrilde kip wat karig voor dat geld en erg zout. De friet was ook niet zoals ik van jullie gewend ben. Ik ben meer kwaliteit gewend van jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Freddy Wagenvoord
8 January 2023

De Burrito's? Kan elk Mexicaans restaurant een puntje aan zuigen..👌🏼👌🏼👌🏼

Edwin
7 January 2023

Was weer prima. Eten was warm en snelheid top. Op een vrijdag zelfs 20 minuten eerder dan aangegeven. Enige wat minpuntje is, is dat de portie XL spareribs zelfs minder leek dan een gewone portie. Hier ook bezuinigingen?

Anoniem
6 January 2023

De spareribs en onion rings waren heerlijk, de friet was echter slof.

Jos
5 January 2023

Bezorging was goed, eten was ook prima alleent weinig vergeleken met de vorige keer, had toen het zelfde besteld ma kreeg bijna een keer zoveel als nu.

Anoniem
25 December 2022

Eten smaakte erg lekker! Ruime porties

Jan den besten
25 December 2022
Jos wind
24 December 2022

Vriendelijke bezorger en spareribs die van het bot vallen heerlijk van smaak. Mijn vrouw had kip nou dat zag er ook heerlijk uit. Ik kan niet wachten tot het restaurant gedeelte open is. Dan komen we zeker langs. Ook qua bestelling via de site was super. Tot snel weer een keer

Sonja
23 December 2022

Burger was net iets te rood vond ik. Verder super lekker

Winkel
23 December 2022

In het algemeen een prima bezorging. Een kleine teleurstelling was dat in de kidsbox voor €3,50 extra een ‘leuk verpakt’ ijsje zou zitten. Dit was helaas niets anders dan een B-merk Cornetto van de Aldi/Lidl. Had ik die €7,00 extra liever aan 2 extra B&J ijsjes besteed

Anoniem
23 December 2022

Normaal altijd super tevreden. Echt patat was koud, hamburger doorbakken, en broodjes lagen helemaal uit elkaar bij levering.

Harm Boer
19 December 2022

Vlees is heerlijk, zo nog iets van salade bij mogen maar was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
18 December 2022

Helaas 20 minuten later dan aangegeven en tot overmaat van ramp ook nog koud eten. Erg jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ivonne
12 December 2022

De patat was te hard ( 2x gebakken)zowel van binnen als van buiten. Spareribs waren lekker.

Wilma
11 December 2022

We hadden spareribs bbq besteld, kregen echter spareribs zoet

martin
10 December 2022

zeker niet de eerste keer dat woj hier bestellen. hele grote porties!

Jocelyne
9 December 2022
M
4 December 2022

2e keer dat we hier spareribs hebben besteld. Eerste keer hebben we het afgehaald, alles was netjes ingepakt en de ribs waren verrukkelijk. Ook was het al sneller dan in een kwartier klaar. Echt super. Vanavond wederom besteld maar dan laten bezorgen. Om 16:55 besteld en de verwachtte bezorgtijd was 17:35, om 17:10 was de bestelling er al. Weer was het eten onwijs lekker en geld warm. Jullie doen het uitstekend Meaters!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berkholst
3 December 2022

Complimenten, perfect op tijd. Smaak us top... extra bakje marinade zou top zijn!

ricardo pel
3 December 2022

Prima kanen.

Dorine
3 December 2022

Eten kwam perfect op tijd, goed op temperatuur, royale porties. Gewoonweg goed en lekker eten.

Siebers
2 December 2022
Judith
28 November 2022

Snelle service, voldoende eten en echt erg lekker

Christina Roosjen
28 November 2022

Helaas was de salade vergeten en waren de patatjes oud en droog. De bestelling kwam daarnaast 20 minuten later dan besteld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacky
26 November 2022

Er is zit wel verschil in jullie porties. De ene keer is het minder dan de ander. Geeft maar hou dan vaste porties aan. Want bij een kleinere portie is toch wel teleurstelling

Isa
26 November 2022

Heerlijk gegeten! Het is altijd goed. Snelle bezorging

RB
25 November 2022

Spareribs waren bijna verbrand.Zwart aan 1 kant.

Anoniem
17 November 2022

Jammer genoeg waren de frietjes bijna nog rauw en koud. Misschien 30 sec id frituur gelegen. Kipburger smaakte lekker. Maar was wel een enorme smeer boel. Zeiknat van de saus.

eric
11 November 2022

was weer prima. lekker gegeten.

Coby
11 November 2022

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Hoogeveen
6 November 2022
Ann
31 October 2022
Johannes
28 October 2022

Ga zondoor

Maarten Hoogeveen
17 October 2022

Spareribs waren erg zwart/verbrand en hierdoor hard, kwaliteit was minder als ik gewend ben. Bezorging was perfect op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone
14 October 2022

We bestellen vaker en zijn dan tevreden maar deze keer waren de spareribs echt te zwart, de nachos waren allemaal zacht en de patat koud:-(

Margriet
9 October 2022

Weer heerlijke spareribs gegeten met verse patat en brander mayonaise...op tijd bezorgd en alle 10 vingers intact.. Met moeite😘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Winters
8 October 2022

Snelle bezorging, 20 minuten eerder dan vooraf aangegeven. Burger was niet medium, te ver doorbakken. Onderkant broodje was doordrenkt met saus waardoor het broodje niet te eten was.

GCHP
2 October 2022

Het was heerlijk

Henriëtte
1 October 2022
Naomi
26 September 2022

In 1 woord GEWELDIG !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexander Koster
24 September 2022
G
24 September 2022
Kuiper
19 September 2022

Super lekker, vooral de spare rib en de nacho, Snel bezorgd, enige opmerking is dat het eten goed geschut word tijdens de fietstocht, de bakjes met saus waren open gegaan. Het eten is ook doorelkaar, maar desondanks heerlijk, dat weerhoudt ons niet weer bij jullie te bestellen.

Henk
16 September 2022
Martin van T ende
5 September 2022

Helaas zat er aan de Spare Ribs enorm veel vet en de overige stukken waren droog en sommige stukken zwart/verbrand. Voor mij een reden om niet meer te bestellen

Geertje
3 September 2022

Helaas vonden we deze bestelling erg karig. We kregen een heel klein stukje zalm. Daarnaast hadden we meerdere menu’s waar patat bij zit en een losse portie besteld, de hoeveelheid patat die we kregen was niet toereikend. Normaal zijn wij super tevreden en is meaters echt een traktatie, maar dit keer zijn we erg teleurgesteld. Hopelijk volgende keer weer de porties zoals we gewend zijn!

Daniëlle
3 September 2022

Heerlijk gegeten, het was weer goed voor elkaar.

Fay
28 August 2022

Spareribs niet mals Sommige stukken verbrand

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T
26 August 2022

Echt lekkerste spareribs van meppel. Goed gekruid, valt zo van het bot af! Perfect!

J.S.
14 August 2022

Ik had besteld zonder ui dus volgende keer graag ook uit de salade laten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
12 August 2022

Spareribs en burger waren top!

Maaike
7 August 2022

Eten allemaal erg lekker. Enig nadeel van de Nacho’s is dat dit erg vastplakt op het papier. Wellicht dat dit op een andere manier verpakt kan worden

Gerard Schreur
7 August 2022

Heerlijk gegeten! Aanrader!

Hubers
31 July 2022

De spareribs waren super lekker maar de Nacho s werden bezorgd op papier waardoor het vastgekleefd zat, niet te eten dus , bezorging was op tijd maar de bakjes met saus waren los gegaan tijdens t transport waardoor de verpakking onder het saus zat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margriet
31 July 2022

Op tijd, met heerlijke frites en overheerlijke spareribs...

Christina Roosjen
30 July 2022

Eten was prima, bezorging later dan verwacht

Inge van Harte
21 July 2022

We hebben heerlijk gegeten.

Nijboer
10 July 2022

Het eten was erg lekker! Boven mijn verwachtingen. Voor herhaling vatbaar en aan te raden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
8 July 2022

We hebben vaker bij jullie besteld en waren altijd zeer tevreden. Tot vandaag. Vandaag was het allemaal wat minder. In de doos met spareribs lagen naast 1 stuk spare rib, vooral snippers vlees en losse stukjes( restjes?). De smaak was prima, maar het was erg rommelig. De friet, normaal super, was nu koud en keihard...jammer hoor. Dit zijn we niet van jullie gewend.

Roelof
7 July 2022

Heel lekker gegeten en de bestelling kwam exact op het afgesproken tijdstip. PRIMA

Henriëtte
3 July 2022
Jos Heijneman
3 July 2022

Vlees en patat waren perfekt, jammer dat kruidenboter, mayonaise en dde salade bij het warme vlees verpakt was ern niet meer te gebruiken was. Wel snelle bezorging en vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robin
2 July 2022

Bestelden voor het eerst bij meaters. Hadden 2 spareribs besteld and stokbrood met extra sauzen besteld (kruidenboter, aiolie en pesto) en een bakje satésaus. De bestelling was meer dan een half uur te laat. Het stokbrood bestond uit ongeveer 6 stukjes van wat smaakte naar dat kant en klare stokbrood van de supermarkt. De kruidenboter was nergens te bekennen en de pesto was letterlijk alleen de olie van de pesto. De satésaus koste 1.50 euro en kwam in het kleinste sausbakje dat ik ooit zag. De spareribs waren droog, vet en smakeloos. De patat was lekker. Geen goede eerste indruk.

Nathalie
2 July 2022

Kwamen te laat, was niet erg en ook excuus voor aangeboden. Nachos besteld met pulled pork. Dit is geen pulled pork dit is zijn gewoon spare ribs want er zat gewoon een spare rib bot in mn nachos. Beetje jammer

Irma Esselbrugge
30 June 2022

Voor 4 personen eten besteld, voor iedereen wat anders. Het was allemaal even lekker. Bezorging keurig op tijd.

Sonja
25 June 2022

Super optijd en lekker en genoeg

Harm Boer
20 June 2022
Hj
18 June 2022
X
17 June 2022

Goede malse spareribs, heerlijk gekruid en viel zo van het bot af.

Sylvie van der Vegt
10 June 2022
Sietske
10 June 2022

Vlees was uitstekend, patat te ver doorbakken, salade heerlijk mag van mij wel een beetje dressing bij. Uit eerdere ervaring weten we dat het beter kan, dus geen belemmering voor de volgende keer.

William
8 June 2022

2de pinksterdag, bestelling geplaatst en betaald, 2uur gewacht op eten, maar is gaan bellen, geen gehoor. 2,5 uur na bestelling maar is op de fiets gesprongen om verhaal te halen aangezien telefonisch niet lukt. GESLOTEN! Geld is volgende dag retour gestort en verder niks. Eten bestellen, 2,5 uur wachten, ergernis en honger, uiteindelijk 3 uur na bestelling McDonald's gehaald, dus toch weer verplicht op pad. Geen excuus, niks, gewoon geld terug. Bedankt Meaters maar wij bestellen de volgende keer wel ergens anders.

Christina Roosjen
6 June 2022

Eten bijna een uur later dan in eerste instantie was aangegeven en twee uur na online bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H.Dekker
2 June 2022

De bestelling was goed en snel bezorgd.

Floor Dijkstra
27 May 2022

Het werd goed warm geleverd. Volgende keer iets minder patat voor 2 personen 😉

Siebers
26 May 2022
Noa
26 May 2022

Wij hadden de burito en de taco. Was erg weinig en in de taco zat een lange blonde haar. Niet echt smakelijk.

Daniëlle
23 May 2022
Robin
22 May 2022

Wij bestellen regelmatig, het is super lekker en goed voor elkaar. Voor de spareribs 😉

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

José
22 May 2022

Goede portie (Spare rib Medium menu). Vlotte bezorging. Salade was vergeten, deze is alsnog bezorgd. Prima service!!

Gera
22 May 2022

De kip was een beetje droog. Maar voor de rest waren we super tevreden

Vos
19 May 2022

Super gegeten jammer dat er geen rauwkost. Meer bij is

H.Oostra
18 May 2022
Remco Pauw
14 May 2022

Goede spareribs, lekker pittig

Johan Pots
14 May 2022

Het was weer top!

John
12 May 2022
Marjolein
8 May 2022

De nacho's waren lekker. De kipvleugels waren miniscuul van formaat. Die zouden alleen 7,50 mogen kosten als het biologische kip zou zijn. En dat was het niet.

Marcel van Veen
8 May 2022

Eten goed en juiste hoeveelheid. Prijs voor de extra salade is verrassend laag voor wat je krijgt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N
8 May 2022

Heerlijke pittige spareribs gegeten. Grote porties. Prima bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Russell
7 May 2022

Ik stel voor: Bezorg met een fiets...scheelt mij bezorgkosten!

Janet van der Molen
4 May 2022

Ik vond het lekker, maar zag geen gehakt in de nacho's. Misschien iets mis gegaan in de communicatie.

Francisca
2 May 2022

Waren mooi op tijd. Eten was goed verpakt en nog lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanneke de Groot
1 May 2022

Heerlijk eten en lekker warm nog. Nabezorging van een vergeten salade hebben ze supersnel opgelost. Met nog een lekker ijsje voor het ongemak..

Monique vd Zwart
25 April 2022

Eten was heerlijk. Ook dressing op de salade geweldig smaakvol. Rib eye de ene heel goed de andere iet wat taai. Maar dat ricico loopt men bij Rib eye. Wel erg lekker van smaak.

Jac
25 April 2022

Weer super lekker🎉

Vb
23 April 2022

Heerlijk eten goede en snelle service!

Blaauw
23 April 2022
Irene Brlten
18 April 2022

alle bakjes saus opengegaan. Alles zat eronder. nacho's pulled porc: paar stukje spare rib erop gekwakt. Ook in de kidsboxen waren bakjes losgeraakt. Verder alles lauw. Heel slecht. Gisteren ook al over gebeld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cynthia
18 April 2022

Bezorging keurig op tijd. Helaas zijn wij wel minder tevreden over de kwaliteit, minder grote porties dan voorheen en qua smaak ook minder lekker. prijs/kwaliteit staat niet in verhouding.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke Kralt
15 April 2022

De sparerib was heerlijk, genieten. Maar de patat was echt niet lekker , zag er ook niet fris uit. Bovendien waren de bakjes met saus omgekieperd in de tas en de meesten waren opengegaan, een kledderboel dus. Ook de patat was grotendeels uit de verpakking gerold. Jammer, we hadden meer kwaliteit verwacht.

Henk
9 April 2022

Zeer goed eten, wel vrij prijzig.

Daniël
8 April 2022

Eten was top! Het vlees viel van het bot (spare-Ribs)! Heerlijk! alleen het doosje was doorweekt met de marinade en de zak ook. Gaf een behoorlijke smeerboel.de bestelling kwam verder ruim op tijd!

Danielle
4 April 2022

Het eten smaakte heerlijk en de bezorging was snel, goed voor elkaar allemaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sikkema
3 April 2022

De eerste keer dat we bestelden was super goed, nu een stuk minder. Spareribs waren op delen zwart en minder gaar. Zat een blad in de nacho’s en was erg aangekoekt aan het papier. Dus wel jammer al met al…

Ovis
1 April 2022
Jules
27 March 2022

De saus bakjes lagen overal door de tas er waren bij twee het deksel eraf en dus alles zat onder de saus

Jac
26 March 2022

Super lekker

R.J. de Jong
26 March 2022

Tijdens het uitpakken van de maaltijd bleken 3 van de 4 bakjes met saus vrijwel geheel leeg gelopen te zijn tijdens het bezorgen. Het eten zelf was absoluut niet meer dan matig en tot slot was het ijs ook nog gekristaliseerd. Al met al voor mij: één keer maar waarschijnlijk niet weer.

Carolien
21 March 2022

Heerlijke spareribs gehad en de sausjes waren ook top! Snelle levering en zeker een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marskamp
21 March 2022

Al het saus was uit de bakjes, het was een grote smeerboel. Volgens de bezorger konden wij contract opnemen met het bedrijf en dan zou er nieuwe sausjes gebracht worden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henriëtte
20 March 2022
Austin Russell
19 March 2022

Great ribs...fast delivery

Koerts
12 March 2022

Normaal gesproken erg lekker, maar taco schelp was slap, spareribs behoorlijk zwart en de T-bone hebben we deze keer zelf weer op de pan gegooid, omdat het vlees heel rood was. Ik vond deze bestelling zonde van m’n geld.

Jessica
12 March 2022

Geweldig eten en precies op de afgesproken tijd.

Bart
10 March 2022

Prima eten, alleen jammer van 25min te laat bezorgen.

Erik
10 March 2022
Martijn Hamberg
4 March 2022

Heerlijk!!!!

Niels
3 March 2022

Erg lekkere patat, goeie bezorging. Spare ribs waren wel erg vet vlees. Voor de rest complimenten

K. L.
2 March 2022

De laatste paar keer valt de kwaliteit van de kalfsspareribs en de friet tegen. Eén keertje heel erg aangebrand, en twee keer hadden de spareribs het vliesje nog en veel vet. De marinade was ook duidelijk minder als vroeger. De friet is de laatste twee keer gewoon normale friet ipv die dikkere friet. Het was vandaag duidelijk in oud frituurvet gebakken. Hopen echt dat de kalfspareribs en friet weer de oude vertrouwde kwaliteit krijgen 🤞

David
2 March 2022

Weer geen pepers op de nacho veel kleine stukjes nacho en weinig kop. Geen vriendelijke bezorger en tas en doos onder de saus.

R.Kroeze
27 February 2022

Heerlijk en meer dan voldoende gegeten.

Jordi
27 February 2022

De bestelling was er een kwartier voor tijd echter was de friet koud

Geertjes
27 February 2022
Joke Schipper
26 February 2022

Was heerlijk!

Fred
24 February 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk en sneller geleverd dan via de mail was aangegeven.

Sellies
21 February 2022

Het vlees was veel minder lekker dan vorige keren. De patat was erg droog. Leek wel 2 dagen oud.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
21 February 2022
Jules
19 February 2022

Goed eten alleen jammer dat er een portie friet ontbrak

Lois
16 February 2022

Eten was perfect zoals gewoonlijk. Alleen wel jammer dat er bij de chicken wings niet bij staat hoe scherp ze zijn, want voor onze 1,5 jarige waren ze te scherp.

M
13 February 2022
Jac
13 February 2022

Gewoon weer top

CT
13 February 2022
Nicolai Steenbergen
11 February 2022

Heerlijke hamburger gegeten, ruim voldoende en de kinderen hebben gesmuld van de nacho’s en de kidsbox!

Susanne
10 February 2022

Ik bestel vaker, maar deze keer viel het tegen. Een vergeten saus, minimaal gekruide spareribs. Normaal is het vlees malser, nu zaten er droge ribben bij, maar ook eentje met alleen maar vet. Bestel hier zeker nog wel een keer, maar dan hoop ik dat alles weer goed is.

Saloua
7 February 2022

Alles was super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
6 February 2022

Uitstekend eten, mooie porties en een snelle levering! Meaters is het geld waard!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jack
5 February 2022

Geweldig! Heerlijke homemade sauzen, verse friet en botermalse spareribs. Meaters ( mieters ) wat lekker!

Marcha
31 January 2022

Was echt super lekker!

Daan
30 January 2022

Het eten smaakte goed, maar was al best afgekoeld. Bezorging ca 10 min later dan afgesproken, wel hele vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heleen kuijper
30 January 2022

Expres op tijd besteld, dik anderhalf uur van tevoren met een aangegeven tijd van 19.15uur. Dit was volgens de site mogelijk en ook in de bevestiging stond dat het 19.15 bezorgd zou worden. Om 19.35uur gebeld waar het bleef en kreeg te horen dat het nog ruim een half uur zou duren. Slechte zaak. Wanneer iemand ruim anderhalf uur van tevoren besteld, calculeer dit dan ook in binnen je tijdschema of geef 19.15uur niet aan als beschikbare tijd op je site.

Johan
29 January 2022

Heerlijk eten, door de afstand vanaf de keuken wellicht iets afgekoeld maar verder top

Vera
29 January 2022
Wim van Duuren
29 January 2022
Ingrid
29 January 2022

Bedankt Meaters voor de heerlijke maaltijd! Bezorging ook tip top! Graag tot een volgende keer!

Dufour
28 January 2022

Alles smaakte goed, maar het eten was wel erg afgekoeld. De patat was zelfs lauw.

Christina Roosjen
26 January 2022

Eten was niet heel warm meer maar smaak was heel goed

Tomas Meulhof
24 January 2022

Bezorging was echt supersnel, wat mij dan weer verbaasde is dat het eten zelf bijna koud was, zelf eventjes moeten opwarmen in de oven maar verder was de smaak goed.

Fam. Schuurman
24 January 2022
Wim Boverhof
17 January 2022
Rona
16 January 2022

Superlekker eten en ruim op tijd bezorgd en het eten was heerlijk warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evelien Croonen
16 January 2022

Zoals gewoonlijk; heerlijk eten en een zeer snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matthijs Meinen
16 January 2022

Prima steak, pepersaus mag wat beter. Maar ik heb zelden een afhaalsteak van deze kwaliteit gehad 👍. Verse patat zou een ander verbeterpunt zijn.

Jacky
15 January 2022

Lekkerste spareribs doe ik ook gegeten heb! En lekker veel ook. Dank jullie wel voor het heerlijke eten en de snelle bezorging!

Jacqueline Kiers-Nooi
14 January 2022

Super lekker en super op tijd

Margriet
14 January 2022

De spareribs zijn zo gruwelijk lekker...en de frietjes.... 👍👍👍👍👍

Richard Bakker
8 January 2022

Heerlijk gegeten. Spareribs goede porties. Nachos, burrito en hamburgers waren zeer goed! Aanrader!

Ricardo
8 January 2022

Prima ribjes, lekker burgertje. Mooi op tijd bezorgd, helemaal dikke prima

Familie
8 January 2022

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

Austin Russell
7 January 2022

De mogelijkheid tot extra marinade op mijn zoete spareribs. Kuipje ofzo

Johan Buwalda
2 January 2021

De taco's waren heerlijk.

Harry Postma
1 January 2021

Eten smaakte heerlijk. Alles was warm en super op tijd bezorgd.

Wieke
1 January 2021

Zalm was droog, kip was in een soep van saté gelegd.

DJ
1 January 2021

Lekker gegeten. Alles was naar wens. Zal hier vaker bestellen

Margriet
31 December 2021

Aangenaam verrast, wat n heerlijke spareribs. En de frietjes...wow. wij gaan zeker weer bestellen

Wim Boverhof
30 December 2021

Eten was fantastisch lekker en precies op tijd. Ik zou alleen de patat niet los in het doosje bij de burger doen, koelt toch wel te snel af denk ik. Maar dat deed weinig af aan het lekkere eten.

Jacky
27 December 2021

Heerlijk gegeten. We gaan zeker nog een keer bestellen. Veal ribs zijn een aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
26 December 2021

Erg vette spareribs en al het eten was lauw tot bijna koud. Bestelling was wel keurig op tijd, hoeveelheid was ook keurig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

nas
26 December 2021

prima geregeld !

Mickel Lugtmeier
25 December 2021

Het eten was echt heerlijk. Maar ik had er toch wat meer van verwacht op de 1 of andere manier. Vooral met de kerst dagen. Maar nogmaals....mega lekker! 😊

westerhof
23 December 2021

ik vindt de salade erg duur(3.50). er zat erg weinig in het bakje.

Van lunzen
22 December 2021

De spare ribs waren goed klaargemaakt. Ze waren heerlijk pittig. De patat was ook goed. Kortom lekker gegeten.

Jordy
22 December 2021

Voor 3e keer op rij veel te laat met de bezorging (30 minuten).

Jacob
22 December 2021

De vorige keer hadden we 3 t-bones besteld, deze waren alle drie anders gebakken van bijna rauw naar doorbakken, wat al discutabel was en de patat was vergeten. Bij deze bestelling miste ik de warme pepersaus. Om hierover te bellen heeft eigenlijk geen zin, dan was het vlees koud. Ik twijfel of we hier weer bestellen, de eerste bestellingen waren zeer goed. De kwaliteit/prijs is wat aan de hoge kant vergeleken met andere brengservice, nu de kwaliteit terugloopt en het ook niet echt heet/warm is, wordt de kans een nieuwe bestelling helaas wel heel veel kleiner.

Richard
20 December 2021

Helaas waren de spareribs licht aangebrand, droog en te scherp.. de burger was erg droog en ook aangebrand.. voor €35 hadden wij wel meer verwacht… erg zonde!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans
20 December 2021

Heerlijke spareribs ontvangen die prima verpakt waren en op het aangegeven tijdstip in de online bestelling geleverd werden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boef
19 December 2021

Mooi optijd en lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
18 December 2021

Makkelijk bestellen, op tijd en netjes geleverd, heerlijk eten. (Rib eye en varkenssate met salade) Top!

Ron
17 December 2021

25 minuten te laat.

Edwin Biemolt
13 December 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd. Meaters blijft top 1 voor bestellen van heerlijk eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin van Brussel
13 December 2021

De pittige spareribs waren weer overheerlijk. Ook de zalm was prima inclusief de speciale saus. Enige minpuntje was dat het formaat van de zalm duidelijk kleiner was dan bij eerdere bestellingen. Het mag best iets méér zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bremer
13 December 2021

Het smaakte prima, het had iets warmer gemogen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan Pots
12 December 2021

Waar voor je geld. Top!

Daniëlle
12 December 2021
Siebers
11 December 2021
Bert
6 December 2021

Eten was weer heerlijk en voldoende. Opvallend was wel dat de tacos en burritos maar liefst 30% in prijs zijn gestegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bisschop
6 December 2021

Heerlijk en eerder dan geplande tijd. Wij hebben genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Do
5 December 2021

Keurig op tijd, vriendelijke bezorging, heerlijk eten, voldoende en goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dorien Padding
4 December 2021

Altijd goed. Vlees is mals, ook steaks zijn nog lekker bij aankomst en de patat is nog lekker knapperig. Gewoon top.

Maud
3 December 2021

Mooi optijd bezorgt. Keurig verpakt. Ruime porties kortom Het zijn nog steeds de lekkerste spareribs van Meppel.

Johan Buwalda
2 December 2021

Het was heerlijk en die nieuwe salade is veel beter, top.

Wim Boverhof
29 November 2021

Bezorging was weliswaar bijna half uur later, maar de kwaliteit van het eten maakte het meer dan goed. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aukje
29 November 2021

Nu twee keer bij jullie besteld. Smaak is heerlijk, maar het eten is niet warm. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harm Boer
29 November 2021

heerlijk gegeten. heerlijk stuk vlees en eigen gemaakte friet. salade ook lekker vers. top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wiecher
28 November 2021

Alles weer heerlijk. Spareribs weer heerlijke stukken. Gehaktballetjes konden wel wat warmer. Maar smaakten wel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
28 November 2021

Het eten was weer heerlijk en de bezorging perfect.

Sam
28 November 2021

Heerlijk!

Gerard Schreur
27 November 2021

Héérlijk en uitstekende service.

Sjoert Stel
27 November 2021
Wouter
26 November 2021

Ruim op tijd en zoals altijd super malse en goed gekruide ribs!

Popken
26 November 2021

Het is geen succes als een van de bakjes op de zijkant geplaatst wordt in de tas het was een uitgelopen bende

Edwin
26 November 2021

Patat was lauw en 20 minuten te laat bezorgd, eten was verder goed

Rob
25 November 2021

Lekkere spareribs (pittig)

Roelof
21 November 2021

Bestelling was precies op de afgesproken tijd geleverd. Heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Soer
21 November 2021

Eten is weer terug op het oude nivo. Was een tijdje minder.

Reinoud
21 November 2021

goed eten fijne bezorging

Andre
20 November 2021

Super lekker gegeten

Jacob
15 November 2021

Ruim op tijd besteld om rond 18:00 het te willen eten (aangegeven tijdens de bestelling), dit liep uit tot ruim na 18:30. 1 T-bone was te gaar en de andere 2 waren te rauw. Een te groot onderling verschil. Helaas was de patat vergeten en kwam deze veel later en was niet erg warm meer, uiteraard was de rest van de maaltijd al op en moesten we wachten. We bestellen hier wel vaker, maar dit was niet zoals we gewent zijn. Voor deze prijs moet het gewoon goed zijn.

Erna
14 November 2021

Heerlijk gegeten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemarieke
14 November 2021

Helaas was de patat veel te lang door gebakken en salade was niet vers. Vlees was van goede kwaliteit.

Nancy van der Heiden
13 November 2021

Dit keer was de bestelling niet compleet en te laat. Verwachte bezorgtijd was 1800, maar 4 gerechten kwamen om 18.30. Na bellen kwamen de andere 2 andere gerechten om 18.50. De kip satay was koud.

Twee zussen
13 November 2021

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en prima bezorging👌🏼

Xander Steur
8 November 2021

De burgers zijn heerlijk maar waren al aan de lauwe kant. Ook de patat was koud/lauw. De varkenshaas en aparte zak patat waren wel goed warm. Beetje wisselend dus. Voor deze prijs moet dat beter. Kreeg netjes email dat het eten onderweg was, duurde alsnog ruim 10 minuten. Zover is het niet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G
6 November 2021
J.koornstra
6 November 2021

Friet iets te hard gebakken

Torenbosch
5 November 2021

Heerlijke spareribs van de barbecue!grote portie, XL, meer dan ruim voldoende voor hele grote eters! Precies op gevraagde tijd bezorgd, nog heerlijk warm, keurig allemaal apart verpakt in een kartonnen doosje. Heerlijke dikke frieten, lekker warm en knapperig! We hebben gesmuld met z’n allen! Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we bestellen!

Ron Dz
3 November 2021

Eten kwam 3 kartier te laat, hamburgers well done en niet medium en alles koud. Na melding dat het eten onderweg was duurde het 25 minuten. Geen wonder dat het koud geworden was en de burgers doorgegaard.Op telefonische klacht werd toegezegd dat teruggebeld zou worden, daar wachten wij nog steeds op. Dit was de 3e slechte ervaring met Meaters. Ze zijn goed begonnen maar het werd steeds minder. Voor ons geen Meaters meer, 3x is scheepsrecht en dan ook niet eens het fatsoen om op de klacht te reageren als toegezegd. Meaters dit is niet mieters, jullie zijn een klant kwijt!

Jacco
1 November 2021

Prima eten, prima bezorging. Niets op aan te merken.

Saskia
1 November 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging precies tijdens een wolkbreuk. Maar bezorger erg vriendelijk. En bestelling droog binnen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernardo
30 October 2021
Heleen
25 October 2021

De ribs zijn van goede kwaliteit maar deze keer bloody hot.. gelukkig ook een heerlijke salade erbij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
25 October 2021

Verbeter puntje zou zijn keuze uit patat of salade bij de burgers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kevin
24 October 2021

Fijn dat jullie weer open zijn! De hamburgers waren weer heerlijk!

Jordy
23 October 2021

45 minuten te laat en niet even een belletje om op de hoogte te brengen van vertraging.

S.L Fernhout
23 October 2021

Top service!

Marja
15 October 2021

V.mi. op de site eten besteld 12.30 uur, voor bezorgtijd 18.15 uur, ook hiervan een bevestiging gekregen via mail. Om 20.30 uur nog niets. Naar de zaak gereden zijn ze aan het verbouwen, de zaak was gesloten, hier nergens iets van kunnen nalezen. Wel betaald. Stijlloos.

Franciska
15 October 2021

Eigenlijk geen enkele ster waard want we hebben niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik heb geen idee wat er mis is gegaan maar we waren tot op heden tevreden. Nu hebbben we echt de neiging hier nooit meer iets te bestellen. Na 3 kwartier gewacht te hebben toch maar een boterham gesmeerd. Heel slchte zaak dit! Ik heb overigens wel van tevoren online betaald en verwacht zeker mijn geld terug.

Lars
3 October 2021

Zaterdag avond, lekker samen eten dachten we. Helaas heeft het onze verwachtingen niet kunnen voldoen. Het eten duurde uur en 30 minuten, 20 minuten buiten de geschatte tijd. Eenmaal aan het avondmaal, dozen gingen open. Toen zagen we met enthousiasme het eten. Maar de buritto's waren erg vettig en de verkeerde kwamen we later achter. Ipv kip kregen we gehakt en viel daardoor ook tegen(schimmelige smaak). Broodjes vooraf zonder smeersels. Hamburgers waren OK. Wel aan de rode kant. Voor ons geen Meaters weer. Dingen worden over het hoofd gezien en slordig gewerkt. Helaas maar waar.

Pieter
3 October 2021

Bestelling 1 uur later dan verwachte bezorgtijd. Ook items die bij bestelling hoorden niet aanwezig. Ook een besteld product niet geleverd en een verkeerde maaltijd bezorgd. Ik word door Meaters gebeld. Denk dat klacht serieus wordt genomen.

Edward
3 October 2021

Ik had de spare ribs pittig. Ze waren niet warm en ze waren ook niet pittig. Smaak viel erg tegen. De hoeveelheid was prima.

Wendy
2 October 2021

Was echt heel lekker

Neuteboom
30 September 2021

Ze waren niet lekker mals. veel vet, het vlies zat er nog aan. Helaas waren de spareribs weer geen succes.

Drees
26 September 2021

De bestelling kan jammergenoeg een uur te laat en vervolgens bleek het eten ook koud. Van de bezorger begreep ik dat het extreem druk was, en dat kan natuurlijk. Wachten is dan ook geen grote ramp, maar warm eten, hoe en netjes verpakt is dan het minste. Helaas!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
26 September 2021

Bestelling kwam vandaag een uur later dan gepland. Kwam lauw/ koud aan. Na drie keer bellen waar de bestelling bleef werd ons een beloofd wat extra erbij te doen. Dit extraatje hebben we niet ontvangen. Ook mistte er een saus. Geen aanrader. Eerdere bestellingen waren beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schild
26 September 2021

Beide burgers miste uienringen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roely
26 September 2021

Was heel lekker Mals de biefstuk Heerlijke frieten Alleen de bijbestelde salade was weinig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dikken
26 September 2021

Het eten was lekker. Het was alleen al bijna koud toen wij het kregen. Hierdoor smaakte het niet zo lekker. De patat was koud en slof, jammer want het is normaal altijd prima

Jolca Pijnakker
26 September 2021

Afgelopen zaterdag twee uren op mijn bestelling moeten wachten. Toen ik belde werd er verteld dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk werd dit nog eens 45 minuten later. Een korting voor de volgende keer zou op zijn plaats zijn!

Hageman
25 September 2021

Niet tevreden. We hebben ten eerste 2 uur (!) moeten wachten op ons eten. Toen ik belde om te vragen waar het bleef, werd ik mijn inziens allerminst klantvriendelijk geholpen. Werd afgedaan als: "Tja, dat betekent dat u niet de enige bent" En werd ik op een sceptische manier "lieve schat" genoemd door dezelfde medewerkster! Toen we eindelijk het eten hadden waren de porties behoorlijk veel minder als gebruikelijk. Zowel de taco's als de patat en de sausjes (zat maar voor 1 portie bij ipv 2) EN ten slotte was een van de kippenbouten niet gaar en de andere smaakten ook niet als gewoonlijk. Al met al een zeer slechte ervaring, waarvan ik hoop dat jullie deze klacht serieus nemen van een vaste klant!

Esther
25 September 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging precies op de tijd die beloofd werd en vriendelijke bezorger.

Julian
25 September 2021

Wij hadden o. a. een spareribmenu met een salade. Voor de salade moest je extra betalen. Maar deze hebben wij niet binnemgekregen. Eten was van goede kwaliteit, maar dus niet volledig

Anne
25 September 2021
René
24 September 2021
Marcel
20 September 2021

We hadden de kip saté die was wat fluberig hierdoor niet heel lekker En de hamburger was zo goed als helemaal rouw van binnen die had er veel langer gebakken moeten worden voor de rest te vreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JD
19 September 2021

Eten was lauw. Friet was niet doorbakken, bleek en slap.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lucia
19 September 2021

Het was heerlijk en precies op tijd. Een dikke 10 plus. En meer dan voldoende voor 2 personen. De heerlijke sparibs zoet. Voor herhaling vatbaar.

fenny
16 September 2021

Top!

Martin van Brussel
11 September 2021

We bestellen met enige regelmaat bij Meaters. In tegenstelling tot alle voorgaande keren waren de frites slap en licht van kleur. Ook waren de pittige spareribs niet echt warm meer en ontbraken de pittige pepers die er de vorige keer nog wel op zaten. Hoewel de pittige spareribs altijd echt heel pittig waren, viel dat nu toch een beetje tegen. Conclusie: de kwaliteit en de temperatuur van het eten was ditmaal niet zoals wij gewend zijn. We hopen dat het de volgende keer weer beter is.

Hester
11 September 2021

de spareribs waren heel slecht Verbrand en 50% ranzig vet en weinig smaak gekwakt in de doos De vorige keer al niet helemaal tevreden maar nu is het klaar Enige pluspunt was de frietsaus echt erg lekker

Bart
10 September 2021

Prima eten, alleen jammer dat het wederom niet lukt om het op tijd (1700u) geleverd te krijgen.

Wendy
3 September 2021

Was erg lekker

Sjoerdsma
29 August 2021

Koude en vieze patat en de hamburger smaakte alleen verbrand en broodje kei en kei hard zo jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kevin
28 August 2021

Was allemaal weer top geregeld, bedankt voor het lekkere eten!

Menno Steensma
27 August 2021

HEERLIJK

Judith
22 August 2021
Sander
21 August 2021

Erg lekkere spareribs! een goede smokey smaak maar niet te aanwezig, grote porties dus zeker de prijs waard.

Elise
19 August 2021

Normaal heel enthousiast. Dit keer was het net niks. Burger smaakte verbrand en dr onderste delen van de broodjes waren zo lang getoast dat je daar bijna je tanden en kiezen op brak, meer een soort beschuit ipv een broodje :( patat en mayo waren prima.

Fred
19 August 2021

Voor de eerste keer bij Meaters besteld en sinds lange tijd weer eens Spare Ribs gegeten die niet alleen lekker waren, maar ook nog eens goed gaar zoals het hoort. (Ik hoefde eens niet het vlees met kracht van het bot te trekken zoals ik vaak tegenkom). Ander eten wat ook voldoende en lekker. Wel jammer dat voor een donderdag avond je 1,25 uur moet wachten voordat het afgeleverd wordt. Moet toch sneller kunnen.

Erwin Kerkdijk
16 August 2021

De hamburger was erg droog en niet heel warm. De patatjes waren slap. De spare-ribs waren lekker en de patatjes (apart in zakje) lekker krokant. Ik zou de patatje bij de hamburger ook apart in een zakje meeleveren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christina Roosjen
15 August 2021

Het was heerlijk! Al moesten we wel iets langer wachten dan afgesproken (optie afhaal gekozen) maar de extra wachttijd werd heel aangenaam doordat er verschillende kleine proeverijen werden aangeboden! De bestelling bestond uit heerlijk stukje vlees (biefstuk), smakelijke taco (con carne) en verse salade 🥗. Kortom een echte aanrader!