Bewertungen von Meaters Meppel

Neue Beurteilungen

4.0
Remco Pauw
14 Mai 2022

Goede spareribs, lekker pittig

Johan Pots
14 Mai 2022

Het was weer top!

John
12 Mai 2022
Marjolein
8 Mai 2022

De nacho's waren lekker. De kipvleugels waren miniscuul van formaat. Die zouden alleen 7,50 mogen kosten als het biologische kip zou zijn. En dat was het niet.

Marcel van Veen
8 Mai 2022

Eten goed en juiste hoeveelheid. Prijs voor de extra salade is verrassend laag voor wat je krijgt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N
8 Mai 2022

Heerlijke pittige spareribs gegeten. Grote porties. Prima bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Russell
7 Mai 2022

Ik stel voor: Bezorg met een fiets...scheelt mij bezorgkosten!

Janet van der Molen
4 Mai 2022

Ik vond het lekker, maar zag geen gehakt in de nacho's. Misschien iets mis gegaan in de communicatie.

Francisca
2 Mai 2022

Waren mooi op tijd. Eten was goed verpakt en nog lekker warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanneke de Groot
1 Mai 2022

Heerlijk eten en lekker warm nog. Nabezorging van een vergeten salade hebben ze supersnel opgelost. Met nog een lekker ijsje voor het ongemak..

Monique vd Zwart
25 April 2022

Eten was heerlijk. Ook dressing op de salade geweldig smaakvol. Rib eye de ene heel goed de andere iet wat taai. Maar dat ricico loopt men bij Rib eye. Wel erg lekker van smaak.

Jac
25 April 2022

Weer super lekker🎉

Vb
23 April 2022

Heerlijk eten goede en snelle service!

Blaauw
23 April 2022
Irene Brlten
18 April 2022

alle bakjes saus opengegaan. Alles zat eronder. nacho's pulled porc: paar stukje spare rib erop gekwakt. Ook in de kidsboxen waren bakjes losgeraakt. Verder alles lauw. Heel slecht. Gisteren ook al over gebeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cynthia
18 April 2022

Bezorging keurig op tijd. Helaas zijn wij wel minder tevreden over de kwaliteit, minder grote porties dan voorheen en qua smaak ook minder lekker. prijs/kwaliteit staat niet in verhouding.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ineke Kralt
15 April 2022

De sparerib was heerlijk, genieten. Maar de patat was echt niet lekker , zag er ook niet fris uit. Bovendien waren de bakjes met saus omgekieperd in de tas en de meesten waren opengegaan, een kledderboel dus. Ook de patat was grotendeels uit de verpakking gerold. Jammer, we hadden meer kwaliteit verwacht.

Henk
9 April 2022

Zeer goed eten, wel vrij prijzig.

Daniël
8 April 2022

Eten was top! Het vlees viel van het bot (spare-Ribs)! Heerlijk! alleen het doosje was doorweekt met de marinade en de zak ook. Gaf een behoorlijke smeerboel.de bestelling kwam verder ruim op tijd!

Danielle
4 April 2022

Het eten smaakte heerlijk en de bezorging was snel, goed voor elkaar allemaal.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sikkema
3 April 2022

De eerste keer dat we bestelden was super goed, nu een stuk minder. Spareribs waren op delen zwart en minder gaar. Zat een blad in de nacho’s en was erg aangekoekt aan het papier. Dus wel jammer al met al


Ovis
1 April 2022
Jules
27 MĂ€rz 2022

De saus bakjes lagen overal door de tas er waren bij twee het deksel eraf en dus alles zat onder de saus

Jac
26 MĂ€rz 2022

Super lekker

R.J. de Jong
26 MĂ€rz 2022

Tijdens het uitpakken van de maaltijd bleken 3 van de 4 bakjes met saus vrijwel geheel leeg gelopen te zijn tijdens het bezorgen. Het eten zelf was absoluut niet meer dan matig en tot slot was het ijs ook nog gekristaliseerd. Al met al voor mij: Ă©Ă©n keer maar waarschijnlijk niet weer.

Carolien
21 MĂ€rz 2022

Heerlijke spareribs gehad en de sausjes waren ook top! Snelle levering en zeker een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marskamp
21 MĂ€rz 2022

Al het saus was uit de bakjes, het was een grote smeerboel. Volgens de bezorger konden wij contract opnemen met het bedrijf en dan zou er nieuwe sausjes gebracht worden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henriëtte
20 MĂ€rz 2022
Austin Russell
19 MĂ€rz 2022

Great ribs...fast delivery

Koerts
12 MĂ€rz 2022

Normaal gesproken erg lekker, maar taco schelp was slap, spareribs behoorlijk zwart en de T-bone hebben we deze keer zelf weer op de pan gegooid, omdat het vlees heel rood was. Ik vond deze bestelling zonde van m’n geld.

Jessica
12 MĂ€rz 2022

Geweldig eten en precies op de afgesproken tijd.

Bart
10 MĂ€rz 2022

Prima eten, alleen jammer van 25min te laat bezorgen.

Erik
10 MĂ€rz 2022
Martijn Hamberg
4 MĂ€rz 2022

Heerlijk!!!!

Niels
3 MĂ€rz 2022

Erg lekkere patat, goeie bezorging. Spare ribs waren wel erg vet vlees. Voor de rest complimenten

K. L.
2 MĂ€rz 2022

De laatste paar keer valt de kwaliteit van de kalfsspareribs en de friet tegen. EĂ©n keertje heel erg aangebrand, en twee keer hadden de spareribs het vliesje nog en veel vet. De marinade was ook duidelijk minder als vroeger. De friet is de laatste twee keer gewoon normale friet ipv die dikkere friet. Het was vandaag duidelijk in oud frituurvet gebakken. Hopen echt dat de kalfspareribs en friet weer de oude vertrouwde kwaliteit krijgen đŸ€ž

David
2 MĂ€rz 2022

Weer geen pepers op de nacho veel kleine stukjes nacho en weinig kop. Geen vriendelijke bezorger en tas en doos onder de saus.

R.Kroeze
27 Februar 2022

Heerlijk en meer dan voldoende gegeten.

Jordi
27 Februar 2022

De bestelling was er een kwartier voor tijd echter was de friet koud

Geertjes
27 Februar 2022
Joke Schipper
26 Februar 2022

Was heerlijk!

Fred
24 Februar 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk en sneller geleverd dan via de mail was aangegeven.

Sellies
21 Februar 2022

Het vlees was veel minder lekker dan vorige keren. De patat was erg droog. Leek wel 2 dagen oud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
21 Februar 2022
Jules
19 Februar 2022

Goed eten alleen jammer dat er een portie friet ontbrak

Lois
16 Februar 2022

Eten was perfect zoals gewoonlijk. Alleen wel jammer dat er bij de chicken wings niet bij staat hoe scherp ze zijn, want voor onze 1,5 jarige waren ze te scherp.

M
13 Februar 2022
Jac
13 Februar 2022

Gewoon weer top

CT
13 Februar 2022
Nicolai Steenbergen
11 Februar 2022

Heerlijke hamburger gegeten, ruim voldoende en de kinderen hebben gesmuld van de nacho’s en de kidsbox!

Susanne
10 Februar 2022

Ik bestel vaker, maar deze keer viel het tegen. Een vergeten saus, minimaal gekruide spareribs. Normaal is het vlees malser, nu zaten er droge ribben bij, maar ook eentje met alleen maar vet. Bestel hier zeker nog wel een keer, maar dan hoop ik dat alles weer goed is.

Saloua
7 Februar 2022

Alles was super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
6 Februar 2022

Uitstekend eten, mooie porties en een snelle levering! Meaters is het geld waard!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jack
5 Februar 2022

Geweldig! Heerlijke homemade sauzen, verse friet en botermalse spareribs. Meaters ( mieters ) wat lekker!

Marcha
31 Januar 2022

Was echt super lekker!

Daan
30 Januar 2022

Het eten smaakte goed, maar was al best afgekoeld. Bezorging ca 10 min later dan afgesproken, wel hele vriendelijke bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heleen kuijper
30 Januar 2022

Expres op tijd besteld, dik anderhalf uur van tevoren met een aangegeven tijd van 19.15uur. Dit was volgens de site mogelijk en ook in de bevestiging stond dat het 19.15 bezorgd zou worden. Om 19.35uur gebeld waar het bleef en kreeg te horen dat het nog ruim een half uur zou duren. Slechte zaak. Wanneer iemand ruim anderhalf uur van tevoren besteld, calculeer dit dan ook in binnen je tijdschema of geef 19.15uur niet aan als beschikbare tijd op je site.

Johan
29 Januar 2022

Heerlijk eten, door de afstand vanaf de keuken wellicht iets afgekoeld maar verder top

Vera
29 Januar 2022
Wim van Duuren
29 Januar 2022
Ingrid
29 Januar 2022

Bedankt Meaters voor de heerlijke maaltijd! Bezorging ook tip top! Graag tot een volgende keer!

Dufour
28 Januar 2022

Alles smaakte goed, maar het eten was wel erg afgekoeld. De patat was zelfs lauw.

Christina Roosjen
26 Januar 2022

Eten was niet heel warm meer maar smaak was heel goed

Tomas Meulhof
24 Januar 2022

Bezorging was echt supersnel, wat mij dan weer verbaasde is dat het eten zelf bijna koud was, zelf eventjes moeten opwarmen in de oven maar verder was de smaak goed.

Fam. Schuurman
24 Januar 2022
Wim Boverhof
17 Januar 2022
Rona
16 Januar 2022

Superlekker eten en ruim op tijd bezorgd en het eten was heerlijk warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Evelien Croonen
16 Januar 2022

Zoals gewoonlijk; heerlijk eten en een zeer snelle bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Matthijs Meinen
16 Januar 2022

Prima steak, pepersaus mag wat beter. Maar ik heb zelden een afhaalsteak van deze kwaliteit gehad 👍. Verse patat zou een ander verbeterpunt zijn.

Jacky
15 Januar 2022

Lekkerste spareribs doe ik ook gegeten heb! En lekker veel ook. Dank jullie wel voor het heerlijke eten en de snelle bezorging!

Jacqueline Kiers-Nooi
14 Januar 2022

Super lekker en super op tijd

Margriet
14 Januar 2022

De spareribs zijn zo gruwelijk lekker...en de frietjes.... 👍👍👍👍👍

Richard Bakker
8 Januar 2022

Heerlijk gegeten. Spareribs goede porties. Nachos, burrito en hamburgers waren zeer goed! Aanrader!

Ricardo
8 Januar 2022

Prima ribjes, lekker burgertje. Mooi op tijd bezorgd, helemaal dikke prima

Familie
8 Januar 2022

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

Austin Russell
7 Januar 2022

De mogelijkheid tot extra marinade op mijn zoete spareribs. Kuipje ofzo

Johan Buwalda
2 Januar 2021

De taco's waren heerlijk.

Harry Postma
1 Januar 2021

Eten smaakte heerlijk. Alles was warm en super op tijd bezorgd.

Wieke
1 Januar 2021

Zalm was droog, kip was in een soep van saté gelegd.

DJ
1 Januar 2021

Lekker gegeten. Alles was naar wens. Zal hier vaker bestellen

Margriet
31 Dezember 2021

Aangenaam verrast, wat n heerlijke spareribs. En de frietjes...wow. wij gaan zeker weer bestellen

Wim Boverhof
30 Dezember 2021

Eten was fantastisch lekker en precies op tijd. Ik zou alleen de patat niet los in het doosje bij de burger doen, koelt toch wel te snel af denk ik. Maar dat deed weinig af aan het lekkere eten.

Jacky
27 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. We gaan zeker nog een keer bestellen. Veal ribs zijn een aanrader!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danielle
26 Dezember 2021

Erg vette spareribs en al het eten was lauw tot bijna koud. Bestelling was wel keurig op tijd, hoeveelheid was ook keurig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

nas
26 Dezember 2021

prima geregeld !

Mickel Lugtmeier
25 Dezember 2021

Het eten was echt heerlijk. Maar ik had er toch wat meer van verwacht op de 1 of andere manier. Vooral met de kerst dagen. Maar nogmaals....mega lekker! 😊

westerhof
23 Dezember 2021

ik vindt de salade erg duur(3.50). er zat erg weinig in het bakje.

Van lunzen
22 Dezember 2021

De spare ribs waren goed klaargemaakt. Ze waren heerlijk pittig. De patat was ook goed. Kortom lekker gegeten.

Jordy
22 Dezember 2021

Voor 3e keer op rij veel te laat met de bezorging (30 minuten).

Jacob
22 Dezember 2021

De vorige keer hadden we 3 t-bones besteld, deze waren alle drie anders gebakken van bijna rauw naar doorbakken, wat al discutabel was en de patat was vergeten. Bij deze bestelling miste ik de warme pepersaus. Om hierover te bellen heeft eigenlijk geen zin, dan was het vlees koud. Ik twijfel of we hier weer bestellen, de eerste bestellingen waren zeer goed. De kwaliteit/prijs is wat aan de hoge kant vergeleken met andere brengservice, nu de kwaliteit terugloopt en het ook niet echt heet/warm is, wordt de kans een nieuwe bestelling helaas wel heel veel kleiner.

Richard
20 Dezember 2021

Helaas waren de spareribs licht aangebrand, droog en te scherp.. de burger was erg droog en ook aangebrand.. voor €35 hadden wij wel meer verwacht
 erg zonde!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frans
20 Dezember 2021

Heerlijke spareribs ontvangen die prima verpakt waren en op het aangegeven tijdstip in de online bestelling geleverd werden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boef
19 Dezember 2021

Mooi optijd en lekker warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jos
18 Dezember 2021

Makkelijk bestellen, op tijd en netjes geleverd, heerlijk eten. (Rib eye en varkenssate met salade) Top!

Ron
17 Dezember 2021

25 minuten te laat.

Edwin Biemolt
13 Dezember 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd. Meaters blijft top 1 voor bestellen van heerlijk eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin van Brussel
13 Dezember 2021

De pittige spareribs waren weer overheerlijk. Ook de zalm was prima inclusief de speciale saus. Enige minpuntje was dat het formaat van de zalm duidelijk kleiner was dan bij eerdere bestellingen. Het mag best iets méér zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bremer
13 Dezember 2021

Het smaakte prima, het had iets warmer gemogen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan Pots
12 Dezember 2021

Waar voor je geld. Top!

Daniëlle
12 Dezember 2021
Siebers
11 Dezember 2021
Bert
6 Dezember 2021

Eten was weer heerlijk en voldoende. Opvallend was wel dat de tacos en burritos maar liefst 30% in prijs zijn gestegen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bisschop
6 Dezember 2021

Heerlijk en eerder dan geplande tijd. Wij hebben genoten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Do
5 Dezember 2021

Keurig op tijd, vriendelijke bezorging, heerlijk eten, voldoende en goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dorien Padding
4 Dezember 2021

Altijd goed. Vlees is mals, ook steaks zijn nog lekker bij aankomst en de patat is nog lekker knapperig. Gewoon top.

Maud
3 Dezember 2021

Mooi optijd bezorgt. Keurig verpakt. Ruime porties kortom Het zijn nog steeds de lekkerste spareribs van Meppel.

Johan Buwalda
2 Dezember 2021

Het was heerlijk en die nieuwe salade is veel beter, top.

Wim Boverhof
29 November 2021

Bezorging was weliswaar bijna half uur later, maar de kwaliteit van het eten maakte het meer dan goed. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aukje
29 November 2021

Nu twee keer bij jullie besteld. Smaak is heerlijk, maar het eten is niet warm. Jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harm Boer
29 November 2021

heerlijk gegeten. heerlijk stuk vlees en eigen gemaakte friet. salade ook lekker vers. top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wiecher
28 November 2021

Alles weer heerlijk. Spareribs weer heerlijke stukken. Gehaktballetjes konden wel wat warmer. Maar smaakten wel lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wendy
28 November 2021

Het eten was weer heerlijk en de bezorging perfect.

Sam
28 November 2021

Heerlijk!

Gerard Schreur
27 November 2021

HĂ©Ă©rlijk en uitstekende service.

Sjoert Stel
27 November 2021
Wouter
26 November 2021

Ruim op tijd en zoals altijd super malse en goed gekruide ribs!

Popken
26 November 2021

Het is geen succes als een van de bakjes op de zijkant geplaatst wordt in de tas het was een uitgelopen bende

Edwin
26 November 2021

Patat was lauw en 20 minuten te laat bezorgd, eten was verder goed

Rob
25 November 2021

Lekkere spareribs (pittig)

Roelof
21 November 2021

Bestelling was precies op de afgesproken tijd geleverd. Heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Soer
21 November 2021

Eten is weer terug op het oude nivo. Was een tijdje minder.

Reinoud
21 November 2021

goed eten fijne bezorging

Andre
20 November 2021

Super lekker gegeten

Jacob
15 November 2021

Ruim op tijd besteld om rond 18:00 het te willen eten (aangegeven tijdens de bestelling), dit liep uit tot ruim na 18:30. 1 T-bone was te gaar en de andere 2 waren te rauw. Een te groot onderling verschil. Helaas was de patat vergeten en kwam deze veel later en was niet erg warm meer, uiteraard was de rest van de maaltijd al op en moesten we wachten. We bestellen hier wel vaker, maar dit was niet zoals we gewent zijn. Voor deze prijs moet het gewoon goed zijn.

Erna
14 November 2021

Heerlijk gegeten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annemarieke
14 November 2021

Helaas was de patat veel te lang door gebakken en salade was niet vers. Vlees was van goede kwaliteit.

Nancy van der Heiden
13 November 2021

Dit keer was de bestelling niet compleet en te laat. Verwachte bezorgtijd was 1800, maar 4 gerechten kwamen om 18.30. Na bellen kwamen de andere 2 andere gerechten om 18.50. De kip satay was koud.

Twee zussen
13 November 2021

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en prima bezorgingđŸ‘ŒđŸŒ

Xander Steur
8 November 2021

De burgers zijn heerlijk maar waren al aan de lauwe kant. Ook de patat was koud/lauw. De varkenshaas en aparte zak patat waren wel goed warm. Beetje wisselend dus. Voor deze prijs moet dat beter. Kreeg netjes email dat het eten onderweg was, duurde alsnog ruim 10 minuten. Zover is het niet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G
6 November 2021
J.koornstra
6 November 2021

Friet iets te hard gebakken

Torenbosch
5 November 2021

Heerlijke spareribs van de barbecue!grote portie, XL, meer dan ruim voldoende voor hele grote eters! Precies op gevraagde tijd bezorgd, nog heerlijk warm, keurig allemaal apart verpakt in een kartonnen doosje. Heerlijke dikke frieten, lekker warm en knapperig! We hebben gesmuld met z’n allen! Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we bestellen!

Ron Dz
3 November 2021

Eten kwam 3 kartier te laat, hamburgers well done en niet medium en alles koud. Na melding dat het eten onderweg was duurde het 25 minuten. Geen wonder dat het koud geworden was en de burgers doorgegaard.Op telefonische klacht werd toegezegd dat teruggebeld zou worden, daar wachten wij nog steeds op. Dit was de 3e slechte ervaring met Meaters. Ze zijn goed begonnen maar het werd steeds minder. Voor ons geen Meaters meer, 3x is scheepsrecht en dan ook niet eens het fatsoen om op de klacht te reageren als toegezegd. Meaters dit is niet mieters, jullie zijn een klant kwijt!

Jacco
1 November 2021

Prima eten, prima bezorging. Niets op aan te merken.

Saskia
1 November 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging precies tijdens een wolkbreuk. Maar bezorger erg vriendelijk. En bestelling droog binnen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bernardo
30 Oktober 2021
Heleen
25 Oktober 2021

De ribs zijn van goede kwaliteit maar deze keer bloody hot.. gelukkig ook een heerlijke salade erbij!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
25 Oktober 2021

Verbeter puntje zou zijn keuze uit patat of salade bij de burgers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kevin
24 Oktober 2021

Fijn dat jullie weer open zijn! De hamburgers waren weer heerlijk!

Jordy
23 Oktober 2021

45 minuten te laat en niet even een belletje om op de hoogte te brengen van vertraging.

S.L Fernhout
23 Oktober 2021

Top service!

Marja
15 Oktober 2021

V.mi. op de site eten besteld 12.30 uur, voor bezorgtijd 18.15 uur, ook hiervan een bevestiging gekregen via mail. Om 20.30 uur nog niets. Naar de zaak gereden zijn ze aan het verbouwen, de zaak was gesloten, hier nergens iets van kunnen nalezen. Wel betaald. Stijlloos.

Franciska
15 Oktober 2021

Eigenlijk geen enkele ster waard want we hebben niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik heb geen idee wat er mis is gegaan maar we waren tot op heden tevreden. Nu hebbben we echt de neiging hier nooit meer iets te bestellen. Na 3 kwartier gewacht te hebben toch maar een boterham gesmeerd. Heel slchte zaak dit! Ik heb overigens wel van tevoren online betaald en verwacht zeker mijn geld terug.

Lars
3 Oktober 2021

Zaterdag avond, lekker samen eten dachten we. Helaas heeft het onze verwachtingen niet kunnen voldoen. Het eten duurde uur en 30 minuten, 20 minuten buiten de geschatte tijd. Eenmaal aan het avondmaal, dozen gingen open. Toen zagen we met enthousiasme het eten. Maar de buritto's waren erg vettig en de verkeerde kwamen we later achter. Ipv kip kregen we gehakt en viel daardoor ook tegen(schimmelige smaak). Broodjes vooraf zonder smeersels. Hamburgers waren OK. Wel aan de rode kant. Voor ons geen Meaters weer. Dingen worden over het hoofd gezien en slordig gewerkt. Helaas maar waar.

Pieter
3 Oktober 2021

Bestelling 1 uur later dan verwachte bezorgtijd. Ook items die bij bestelling hoorden niet aanwezig. Ook een besteld product niet geleverd en een verkeerde maaltijd bezorgd. Ik word door Meaters gebeld. Denk dat klacht serieus wordt genomen.

Edward
3 Oktober 2021

Ik had de spare ribs pittig. Ze waren niet warm en ze waren ook niet pittig. Smaak viel erg tegen. De hoeveelheid was prima.

Wendy
2 Oktober 2021

Was echt heel lekker

Neuteboom
30 September 2021

Ze waren niet lekker mals. veel vet, het vlies zat er nog aan. Helaas waren de spareribs weer geen succes.

Drees
26 September 2021

De bestelling kan jammergenoeg een uur te laat en vervolgens bleek het eten ook koud. Van de bezorger begreep ik dat het extreem druk was, en dat kan natuurlijk. Wachten is dan ook geen grote ramp, maar warm eten, hoe en netjes verpakt is dan het minste. Helaas!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
26 September 2021

Bestelling kwam vandaag een uur later dan gepland. Kwam lauw/ koud aan. Na drie keer bellen waar de bestelling bleef werd ons een beloofd wat extra erbij te doen. Dit extraatje hebben we niet ontvangen. Ook mistte er een saus. Geen aanrader. Eerdere bestellingen waren beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Schild
26 September 2021

Beide burgers miste uienringen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roely
26 September 2021

Was heel lekker Mals de biefstuk Heerlijke frieten Alleen de bijbestelde salade was weinig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dikken
26 September 2021

Het eten was lekker. Het was alleen al bijna koud toen wij het kregen. Hierdoor smaakte het niet zo lekker. De patat was koud en slof, jammer want het is normaal altijd prima

Jolca Pijnakker
26 September 2021

Afgelopen zaterdag twee uren op mijn bestelling moeten wachten. Toen ik belde werd er verteld dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk werd dit nog eens 45 minuten later. Een korting voor de volgende keer zou op zijn plaats zijn!

Hageman
25 September 2021

Niet tevreden. We hebben ten eerste 2 uur (!) moeten wachten op ons eten. Toen ik belde om te vragen waar het bleef, werd ik mijn inziens allerminst klantvriendelijk geholpen. Werd afgedaan als: "Tja, dat betekent dat u niet de enige bent" En werd ik op een sceptische manier "lieve schat" genoemd door dezelfde medewerkster! Toen we eindelijk het eten hadden waren de porties behoorlijk veel minder als gebruikelijk. Zowel de taco's als de patat en de sausjes (zat maar voor 1 portie bij ipv 2) EN ten slotte was een van de kippenbouten niet gaar en de andere smaakten ook niet als gewoonlijk. Al met al een zeer slechte ervaring, waarvan ik hoop dat jullie deze klacht serieus nemen van een vaste klant!

Esther
25 September 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging precies op de tijd die beloofd werd en vriendelijke bezorger.

Julian
25 September 2021

Wij hadden o. a. een spareribmenu met een salade. Voor de salade moest je extra betalen. Maar deze hebben wij niet binnemgekregen. Eten was van goede kwaliteit, maar dus niet volledig

Anne
25 September 2021
René
24 September 2021
Marcel
20 September 2021

We hadden de kip saté die was wat fluberig hierdoor niet heel lekker En de hamburger was zo goed als helemaal rouw van binnen die had er veel langer gebakken moeten worden voor de rest te vreden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JD
19 September 2021

Eten was lauw. Friet was niet doorbakken, bleek en slap.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lucia
19 September 2021

Het was heerlijk en precies op tijd. Een dikke 10 plus. En meer dan voldoende voor 2 personen. De heerlijke sparibs zoet. Voor herhaling vatbaar.

fenny
16 September 2021

Top!

Martin van Brussel
11 September 2021

We bestellen met enige regelmaat bij Meaters. In tegenstelling tot alle voorgaande keren waren de frites slap en licht van kleur. Ook waren de pittige spareribs niet echt warm meer en ontbraken de pittige pepers die er de vorige keer nog wel op zaten. Hoewel de pittige spareribs altijd echt heel pittig waren, viel dat nu toch een beetje tegen. Conclusie: de kwaliteit en de temperatuur van het eten was ditmaal niet zoals wij gewend zijn. We hopen dat het de volgende keer weer beter is.

Hester
11 September 2021

de spareribs waren heel slecht Verbrand en 50% ranzig vet en weinig smaak gekwakt in de doos De vorige keer al niet helemaal tevreden maar nu is het klaar Enige pluspunt was de frietsaus echt erg lekker

Bart
10 September 2021

Prima eten, alleen jammer dat het wederom niet lukt om het op tijd (1700u) geleverd te krijgen.

Wendy
3 September 2021

Was erg lekker

Sjoerdsma
29 August 2021

Koude en vieze patat en de hamburger smaakte alleen verbrand en broodje kei en kei hard zo jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kevin
28 August 2021

Was allemaal weer top geregeld, bedankt voor het lekkere eten!

Menno Steensma
27 August 2021

HEERLIJK

Judith
22 August 2021
Sander
21 August 2021

Erg lekkere spareribs! een goede smokey smaak maar niet te aanwezig, grote porties dus zeker de prijs waard.

Elise
19 August 2021

Normaal heel enthousiast. Dit keer was het net niks. Burger smaakte verbrand en dr onderste delen van de broodjes waren zo lang getoast dat je daar bijna je tanden en kiezen op brak, meer een soort beschuit ipv een broodje :( patat en mayo waren prima.

Fred
19 August 2021

Voor de eerste keer bij Meaters besteld en sinds lange tijd weer eens Spare Ribs gegeten die niet alleen lekker waren, maar ook nog eens goed gaar zoals het hoort. (Ik hoefde eens niet het vlees met kracht van het bot te trekken zoals ik vaak tegenkom). Ander eten wat ook voldoende en lekker. Wel jammer dat voor een donderdag avond je 1,25 uur moet wachten voordat het afgeleverd wordt. Moet toch sneller kunnen.

Erwin Kerkdijk
16 August 2021

De hamburger was erg droog en niet heel warm. De patatjes waren slap. De spare-ribs waren lekker en de patatjes (apart in zakje) lekker krokant. Ik zou de patatje bij de hamburger ook apart in een zakje meeleveren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christina Roosjen
15 August 2021

Het was heerlijk! Al moesten we wel iets langer wachten dan afgesproken (optie afhaal gekozen) maar de extra wachttijd werd heel aangenaam doordat er verschillende kleine proeverijen werden aangeboden! De bestelling bestond uit heerlijk stukje vlees (biefstuk), smakelijke taco (con carne) en verse salade đŸ„—. Kortom een echte aanrader!

Anouk
15 August 2021

Ik wilde geen ei op mijn burger en die zat er ook niet op. De burger zelf was helaas wel verbrand. De frietjes waren erg lekker en de mayo ook

Fokke
12 August 2021

Was super lekker

Heetebrij
10 August 2021

Hallo meaters, de hele bestelling was niet compleet en is op eigen initiatief bij andere dingen gecompenseerd. Ik had liever gezien dat we een belletje of een mailtje hadden gekregen voor een alternatief. En de bestelling was een hele tijd later dan gepland. Hartelijke groet Heetebrij

A Mulder
9 August 2021

Het vlees was niet echt warm. Verder was het prima 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carola
8 August 2021

Weer goed, vlees lekker mals, frietjes knapperig. Bezorging precies op tijd

Henk
8 August 2021

Weer top.

Rispens
7 August 2021

Vorige keren was het eten heerlijk en goed warm. Deze keer was het eten flink afgekoeld. De frites waren slapper en de broodjes van de burgers doorweekt. Hopelijk de volgende keer weer beter.

Fokke
1 August 2021
Bert
1 August 2021

Zoals gewoonlijk prima eten , ruim voldoende en betaalbaar

Johannes
31 Juli 2021

Spareribs besteld,Snelle bezorging en t smaakt nog steeds goed

Vos
31 Juli 2021

Was super lekker

Marieke
28 Juli 2021

Bezorgers altijd top. Maar de burger was echt slecht.. Broodje was zo erg droog en bruin geroosterd, alsof het toast was. En de burger niet medium.. maar totaal doorgebakken. Jammer:( Kok had zijn dag niet ?

Meerse
28 Juli 2021

Het was weer erg lekker, prima op temperatuur en keurig op tijd 👍. We zijn zeer tevreden.

Rs
27 Juli 2021

Beste spare ribs en Mexicaans eten van Meppel. Super lekker. En altijd ruim voldoende.

Jan padding
25 Juli 2021

De patat mag iets minder hard gebakken worden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniëlle
25 Juli 2021

Snelle bezorging en smaakte allemaal prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ktje
25 Juli 2021

Heel vervelend als je samen wil eten er iets mist...netjes na gebracht...patat koud...hamburgers half rauw en heel vet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eelke
25 Juli 2021

Het was wederom heerlijk. We misten een klein bakje cuacamole, maar verder toppie.

Anna
25 Juli 2021

Lekker eten, goede verse friet en snelle bezorging

T. D
24 Juli 2021

Super lekkere nacho's!

Jasmijn
22 Juli 2021
Wim
21 Juli 2021

Het eten was een beetje karig. Je krijgt alleen een hetgeen wat je besteld met een beetje sla. Voorheen zat hier ook wel rijst of friet bij. Jammer

Schuurman
21 Juli 2021
Sari
19 Juli 2021

Het was heerlijk

JW
17 Juli 2021

Weer heerlijk gegeten! De burgers smaakten erg goed, en natuurlijk de patat met brander mayo ook

Groen
17 Juli 2021

Helaas waren de broodjes helemaal plat gedrukt en helemaal in elkaar gedrukt... Bij de broodjes hadden we 2x kruidenboter en helaas geen aioli. Voor de rest was het weer heerlijk!

Johan Buwalda
17 Juli 2021

Het was weer heerlijk.

Fokke
16 Juli 2021
Anoniem
16 Juli 2021

Helaas op de nacho's geen peper te vinden, dit staat wel op de site beschreven

ron
16 Juli 2021

was heel lekker

F.rozema
13 Juli 2021

Afgelopen maand 2x meer dan geweldig gegeten! Beste spare Robs ooit maar deze keer erg teleurstellend. Vlees echt te vet en glazig jammer!

Fokke vos
13 Juli 2021

Super eten

Flk
13 Juli 2021

Bezorging prima, maar hoeveelheid friet bij het gerecht was minimaal. Niet de helft van wat er normaal bij zit.

Natasja
12 Juli 2021

Spareribs waren goed... kipfiletsate erg weinig voor 't geld en in vergelijking met de spareribs maar de hoeveelheid patat was zeker beneden maat.. iedereen een handje vol... is wel weinig voor volwassenen.. maar de smaak was prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerard Schreur
12 Juli 2021

Uitstekende kwaliteit. Vriendelijk personeel. Volgens afspraak geleverd en prima prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader.

M. Wildeboer
12 Juli 2021
Dylan
12 Juli 2021

Burger was super, maar de ribs hadden erg veel vet.( Wat ik niet lekker vindt) Voor de rest echt super qua smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fokke
7 Juli 2021
Annemieke
6 Juli 2021

Snel bezorgd, ruime porties en lekker eten!

Ryanne Werff
5 Juli 2021

Ik had 2 burrito’s carne besteld, helaas ontbraken de bonen wat er toch echt in hoort. Ik heb gebeld en de volgende keer wordt er korting verrekend. Erg fijn dat het goed afgehandeld is. Het was niet om lastig te doen, maar is wel van belang het gerecht te leveren als beschreven en waar op gehoopt wordt. Het was echt jammer. Verder was het prima!

Jocelyne
4 Juli 2021

Bij de nacho’s met kip zat weinig kip. Verder was alles weer super lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ladies
3 Juli 2021

Keurig op tijd! Aan alle verzoeken waren voldaan. Eten was warm (voor 9 personen tegelijk) en erg lekker. Voor herhaling vatbaar. :)

Jan Soer
3 Juli 2021

Weer zoals we het gewend zijn, prima!!

Laura
3 Juli 2021

Heerlijk stukje vlees, leuk kindermenu. Helemaal top!

Anoniem
2 Juli 2021

Nacho's waren een beetje flauw door dat er geen pepers en weinig groentes op zaten

Carola
2 Juli 2021

Besteld op zondag om 18.15, eten werd bezorgd om 20.30. Ik snap dat het druk was op een warme zondagavond, maar dit duurde wel heel lang. Het eten was wel weer lekker als altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura
1 Juli 2021
BL
30 Juni 2021

Lekker eten. Verse ingrediënten. Echt top.

Hendrik
30 Juni 2021

De kwaliteit van de laatste 2 bestellingen is achteruit gegaan, of door onzorgvuldigheid of doordat het de laatste bestellingen van de dagen waren. Was in het begin zeer goed te spreken over jullie

Keizer
26 Juni 2021
Bert kamans
21 Juni 2021

De tacos zijn heerlijk en voorzien van veel extras , de spareribs veal perfect en de Tbone super. Kortom , voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lekkereten
20 Juni 2021
Bjorn
18 Juni 2021

20 minuten te laat, niks geen excuses. Het is vaker gebeurd maar toen werd er netjes gebeld en de menu’s waren geleverd met weinig patat.

An
18 Juni 2021

Super lekker als altijd. Smeerseltjes van de broodjes ontbraken maar waren er binnen een paar minuten. Top đŸ™ŒđŸŒđŸ„ł

Kattenberg
17 Juni 2021

Uienringen lagen deze keer in doosje met sla en sladressing. Daardoor werden de ringen slof en zacht door het vocht van de dressing. Ik hoop 1x maar nooit weer.

Brian
15 Juni 2021

Vorige keer langer dan 2 uur lopen wachten en lauw eten... nu was het weer net als vanouds. Top eten en snel bezorgd. Klasse.

Anita meulman
15 Juni 2021

Het eten was top ! Alleen lag er een bakje saus in de tas met deksel eraf en leeg gelopen in de tas.

A.M
14 Juni 2021

Spareribs waren weer lekker. Het was weer prima voor elkaar. Tot de volgende keer.

Fam kleine
13 Juni 2021
Karin van Pelt
13 Juni 2021

Prima service, vlees heerlijk gebakken, alleen de entrecote was erg zenig . Jammer dat de frietjes er niet bij zaten! Die kwamen 3 kwartier later 
..

Klaas
13 Juni 2021

Gigantisch veel vet aan de kalf spareribs en aan de achterkant een erg taai vlies

Karin
12 Juni 2021

Onze eerste bestelling bij meaters! Goed voor elkaar. Keurig verzorgd verpakt. Heerlijk gegeten.

Monique Kaasjager
12 Juni 2021

Heerlijk gegeten, en nog betaalbaar ook!! Top!

RT
9 Juni 2021
Wouter
6 Juni 2021

Bezorging netjes op tijd en super vriendelijk. Spare-ribs (zoals altijd) heerlijk mals gegaard. Patat goed krokant en niet slap. Echt the best ribs in town.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dennis
6 Juni 2021

Heerlijk eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D.
30 Mai 2021

Uur later dan verwacht. In eerste instantie werden we gebeld, Dat het een half uurtje later zou worden, vanwege drukte. Maar dat werd een uur. Eten was prima, gewoon goed.

Albert Gelmers
30 Mai 2021

Was gewoon top.

....
29 Mai 2021

Bezorging super snel. Burger was niet medium maar gewoon doorgebakken, niet zoals omschreven. zalm ook helemaal droog. Kip saté was heel zout. Kroket was leeggelopen. Bijna Alle bijgerechten waren lekker en op smaak, patat leek wel voor een tweede keer gebakken.

Patrick
27 Mai 2021
Patrick
25 Mai 2021

Ik vind het elke keer weer een. Een verrassing wat je aantreft want het is elke keer anders naar mijn idee. Dan zit er Een grote salade bij dan een kleintje nu helemaal niks voor ons persoonlijk een beetje verwarrend.

Anoniem
25 Mai 2021

Vlees was te gaar en de patat was koud

:(
24 Mai 2021

Eten kwam laat. Had bij mijn bestelling een typ fout gemaak bij het invoeren van mijn telefoon nummer. Hier was de bezorger boos om, en liet mij niet uitpraten nadat ik hem dit probeerde uit te leggen. Ik kreeg vervolgens heel agressief de bon onder mijn neus gedrukt. Vorige keer ook al problemen mee. Ik bestel hier niet weer

Antwort von Meaters

Onze excuses voor het ongemak en de negatieve ervaring, zou u kunnen bellen naar 0522-202190 dan kunnen we een oplossing aanbieden. Groeten Meaters

Linda Winsser
24 Mai 2021

Ik heb nu twee keer besteld en heerlijk gegeten. De eerste keer hebben we alleen wel te weinig gekregen kwam ik na gisteren achter. Had toen ook de combi burritos besteld maar 2 dozen te weinig ontvangen toen. Niet wetende dat het eigenlijk anders hoorde toen. Wel jammer achteraf. Maar het eten was heerlijk en zal zeker vaker bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert
24 Mai 2021

Bezorging meer dan een half uur later dan aangegeven aangezien de bestelling gecombineerd werd. Dat is prima, maar een belletje was dan fijn geweest. Maar de bestelling was picobello en heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Evelien
24 Mai 2021

Alles werd zeer snel bezorgd en we hebben heerlijke steaks gegeten. Echt een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Luuk Aalten
23 Mai 2021

Het was weer heerlijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D van der Kooy
23 Mai 2021

Het eten was koud ,de spare ribs had een branderige smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

René
23 Mai 2021

Bestelling was 20 minuten later dan opgegeven. Spareribs waren zeer vet. Het was niet de eerste keer dat het tegen viel, maar zeker wel de laatste keer. Voor ons niet weer. Voorkomt een hele teleurstelling.

Ria Scholtens
22 Mai 2021

We hebben eten laten bezorgen. Was nog lekker warm en het smaakte super!

Wilco
22 Mai 2021

Aantal keren al eerder besteld. Altijd super lekker gegeten. Echter deze keer viel het wat tegen. Patat en spareribs waren allebei niet heel warm meer. En de ribs waren op sommige stukken zwart.

jeannette
20 Mai 2021

er ontbrak een portie friet bij de burger, maar de rest had voldoende friet, dus we hebben gedeeld, heerlijk gegeten

Willemien
19 Mai 2021

Het was super lekker! Je krijgt veel eten voor een relatief lage prijs en de kwaliteit is erg goed. Ook de bezorging was snel. Zeker de moeite waard!

Rene Kuitert
19 Mai 2021

Weer heerlijk gegeten met een vriend dus weer een nieuwe fan 👍

Debby
19 Mai 2021

Normaal geef ik altijd een voldoende maar deze keer viel de bestelling echt tegen. Allereerst was de bezorging 20 min later dan de aangegeven tijd en dan denk ik nouja oké, maar toen ik mijn bestelling opende miste de salade en was de patat slof. Daarnaast was voor mijn gevoel de hoeveelheid minder terwijl de prijzen omhoog zijn gegaan. Erg jammer.

Bakker
16 Mai 2021

Wij hadden 2 keer een burger besteld en die waren beide niet goed doorbakken helaas. De rest van de bestelling was prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dantuma
16 Mai 2021

Het eten was wederom erg lekker!

Leon Plaggenmarsch
15 Mai 2021

Lekker eten, goed op tijd. Wel was het meeste eten al wel wat lauw. Dat was de vorige keer niet het geval, toen was het nog bijna heet.

Davy
15 Mai 2021

Mieters lekker. Niks aan gelogen!

Stefan
15 Mai 2021

Alles was dikke prima!

Bult
14 Mai 2021

Vlees zeer goed. Friet erg lekker en de sausen ook!