Beoordelingen van Meaters Meppel

Recente recensies

5.0
Marja
15 oktober 2021

V.mi. op de site eten besteld 12.30 uur, voor bezorgtijd 18.15 uur, ook hiervan een bevestiging gekregen via mail. Om 20.30 uur nog niets. Naar de zaak gereden zijn ze aan het verbouwen, de zaak was gesloten, hier nergens iets van kunnen nalezen. Wel betaald. Stijlloos.

Franciska
15 oktober 2021

Eigenlijk geen enkele ster waard want we hebben niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik heb geen idee wat er mis is gegaan maar we waren tot op heden tevreden. Nu hebbben we echt de neiging hier nooit meer iets te bestellen. Na 3 kwartier gewacht te hebben toch maar een boterham gesmeerd. Heel slchte zaak dit! Ik heb overigens wel van tevoren online betaald en verwacht zeker mijn geld terug.

Lars
3 oktober 2021

Zaterdag avond, lekker samen eten dachten we. Helaas heeft het onze verwachtingen niet kunnen voldoen. Het eten duurde uur en 30 minuten, 20 minuten buiten de geschatte tijd. Eenmaal aan het avondmaal, dozen gingen open. Toen zagen we met enthousiasme het eten. Maar de buritto's waren erg vettig en de verkeerde kwamen we later achter. Ipv kip kregen we gehakt en viel daardoor ook tegen(schimmelige smaak). Broodjes vooraf zonder smeersels. Hamburgers waren OK. Wel aan de rode kant. Voor ons geen Meaters weer. Dingen worden over het hoofd gezien en slordig gewerkt. Helaas maar waar.

Pieter
3 oktober 2021

Bestelling 1 uur later dan verwachte bezorgtijd. Ook items die bij bestelling hoorden niet aanwezig. Ook een besteld product niet geleverd en een verkeerde maaltijd bezorgd. Ik word door Meaters gebeld. Denk dat klacht serieus wordt genomen.

Edward
3 oktober 2021

Ik had de spare ribs pittig. Ze waren niet warm en ze waren ook niet pittig. Smaak viel erg tegen. De hoeveelheid was prima.

Wendy
2 oktober 2021

Was echt heel lekker

Neuteboom
30 september 2021

Ze waren niet lekker mals. veel vet, het vlies zat er nog aan. Helaas waren de spareribs weer geen succes.

Drees
26 september 2021

De bestelling kan jammergenoeg een uur te laat en vervolgens bleek het eten ook koud. Van de bezorger begreep ik dat het extreem druk was, en dat kan natuurlijk. Wachten is dan ook geen grote ramp, maar warm eten, hoe en netjes verpakt is dan het minste. Helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
26 september 2021

Bestelling kwam vandaag een uur later dan gepland. Kwam lauw/ koud aan. Na drie keer bellen waar de bestelling bleef werd ons een beloofd wat extra erbij te doen. Dit extraatje hebben we niet ontvangen. Ook mistte er een saus. Geen aanrader. Eerdere bestellingen waren beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schild
26 september 2021

Beide burgers miste uienringen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roely
26 september 2021

Was heel lekker Mals de biefstuk Heerlijke frieten Alleen de bijbestelde salade was weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dikken
26 september 2021

Het eten was lekker. Het was alleen al bijna koud toen wij het kregen. Hierdoor smaakte het niet zo lekker. De patat was koud en slof, jammer want het is normaal altijd prima

Jolca Pijnakker
26 september 2021

Afgelopen zaterdag twee uren op mijn bestelling moeten wachten. Toen ik belde werd er verteld dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk werd dit nog eens 45 minuten later. Een korting voor de volgende keer zou op zijn plaats zijn!

Hageman
25 september 2021

Niet tevreden. We hebben ten eerste 2 uur (!) moeten wachten op ons eten. Toen ik belde om te vragen waar het bleef, werd ik mijn inziens allerminst klantvriendelijk geholpen. Werd afgedaan als: "Tja, dat betekent dat u niet de enige bent" En werd ik op een sceptische manier "lieve schat" genoemd door dezelfde medewerkster! Toen we eindelijk het eten hadden waren de porties behoorlijk veel minder als gebruikelijk. Zowel de taco's als de patat en de sausjes (zat maar voor 1 portie bij ipv 2) EN ten slotte was een van de kippenbouten niet gaar en de andere smaakten ook niet als gewoonlijk. Al met al een zeer slechte ervaring, waarvan ik hoop dat jullie deze klacht serieus nemen van een vaste klant!

Esther
25 september 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging precies op de tijd die beloofd werd en vriendelijke bezorger.

Julian
25 september 2021

Wij hadden o. a. een spareribmenu met een salade. Voor de salade moest je extra betalen. Maar deze hebben wij niet binnemgekregen. Eten was van goede kwaliteit, maar dus niet volledig

Anne
25 september 2021
René
24 september 2021
Marcel
20 september 2021

We hadden de kip saté die was wat fluberig hierdoor niet heel lekker En de hamburger was zo goed als helemaal rouw van binnen die had er veel langer gebakken moeten worden voor de rest te vreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JD
19 september 2021

Eten was lauw. Friet was niet doorbakken, bleek en slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucia
19 september 2021

Het was heerlijk en precies op tijd. Een dikke 10 plus. En meer dan voldoende voor 2 personen. De heerlijke sparibs zoet. Voor herhaling vatbaar.

fenny
16 september 2021

Top!

Martin van Brussel
11 september 2021

We bestellen met enige regelmaat bij Meaters. In tegenstelling tot alle voorgaande keren waren de frites slap en licht van kleur. Ook waren de pittige spareribs niet echt warm meer en ontbraken de pittige pepers die er de vorige keer nog wel op zaten. Hoewel de pittige spareribs altijd echt heel pittig waren, viel dat nu toch een beetje tegen. Conclusie: de kwaliteit en de temperatuur van het eten was ditmaal niet zoals wij gewend zijn. We hopen dat het de volgende keer weer beter is.

Hester
11 september 2021

de spareribs waren heel slecht Verbrand en 50% ranzig vet en weinig smaak gekwakt in de doos De vorige keer al niet helemaal tevreden maar nu is het klaar Enige pluspunt was de frietsaus echt erg lekker

Bart
10 september 2021

Prima eten, alleen jammer dat het wederom niet lukt om het op tijd (1700u) geleverd te krijgen.

Wendy
3 september 2021

Was erg lekker

Sjoerdsma
29 augustus 2021

Koude en vieze patat en de hamburger smaakte alleen verbrand en broodje kei en kei hard zo jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
28 augustus 2021

Was allemaal weer top geregeld, bedankt voor het lekkere eten!

Menno Steensma
27 augustus 2021

HEERLIJK

Judith
22 augustus 2021
Sander
21 augustus 2021

Erg lekkere spareribs! een goede smokey smaak maar niet te aanwezig, grote porties dus zeker de prijs waard.

Elise
19 augustus 2021

Normaal heel enthousiast. Dit keer was het net niks. Burger smaakte verbrand en dr onderste delen van de broodjes waren zo lang getoast dat je daar bijna je tanden en kiezen op brak, meer een soort beschuit ipv een broodje :( patat en mayo waren prima.

Fred
19 augustus 2021

Voor de eerste keer bij Meaters besteld en sinds lange tijd weer eens Spare Ribs gegeten die niet alleen lekker waren, maar ook nog eens goed gaar zoals het hoort. (Ik hoefde eens niet het vlees met kracht van het bot te trekken zoals ik vaak tegenkom). Ander eten wat ook voldoende en lekker. Wel jammer dat voor een donderdag avond je 1,25 uur moet wachten voordat het afgeleverd wordt. Moet toch sneller kunnen.

Erwin Kerkdijk
16 augustus 2021

De hamburger was erg droog en niet heel warm. De patatjes waren slap. De spare-ribs waren lekker en de patatjes (apart in zakje) lekker krokant. Ik zou de patatje bij de hamburger ook apart in een zakje meeleveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christina Roosjen
15 augustus 2021

Het was heerlijk! Al moesten we wel iets langer wachten dan afgesproken (optie afhaal gekozen) maar de extra wachttijd werd heel aangenaam doordat er verschillende kleine proeverijen werden aangeboden! De bestelling bestond uit heerlijk stukje vlees (biefstuk), smakelijke taco (con carne) en verse salade 🥗. Kortom een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
15 augustus 2021

Ik wilde geen ei op mijn burger en die zat er ook niet op. De burger zelf was helaas wel verbrand. De frietjes waren erg lekker en de mayo ook

Fokke
12 augustus 2021

Was super lekker

Heetebrij
10 augustus 2021

Hallo meaters, de hele bestelling was niet compleet en is op eigen initiatief bij andere dingen gecompenseerd. Ik had liever gezien dat we een belletje of een mailtje hadden gekregen voor een alternatief. En de bestelling was een hele tijd later dan gepland. Hartelijke groet Heetebrij

A Mulder
9 augustus 2021

Het vlees was niet echt warm. Verder was het prima 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola
8 augustus 2021

Weer goed, vlees lekker mals, frietjes knapperig. Bezorging precies op tijd

Henk
8 augustus 2021

Weer top.

Rispens
7 augustus 2021

Vorige keren was het eten heerlijk en goed warm. Deze keer was het eten flink afgekoeld. De frites waren slapper en de broodjes van de burgers doorweekt. Hopelijk de volgende keer weer beter.

Fokke
1 augustus 2021
Bert
1 augustus 2021

Zoals gewoonlijk prima eten , ruim voldoende en betaalbaar

Johannes
31 juli 2021

Spareribs besteld,Snelle bezorging en t smaakt nog steeds goed

Vos
31 juli 2021

Was super lekker

Marieke
28 juli 2021

Bezorgers altijd top. Maar de burger was echt slecht.. Broodje was zo erg droog en bruin geroosterd, alsof het toast was. En de burger niet medium.. maar totaal doorgebakken. Jammer:( Kok had zijn dag niet ?

Meerse
28 juli 2021

Het was weer erg lekker, prima op temperatuur en keurig op tijd 👍. We zijn zeer tevreden.

Rs
27 juli 2021

Beste spare ribs en Mexicaans eten van Meppel. Super lekker. En altijd ruim voldoende.

Jan padding
25 juli 2021

De patat mag iets minder hard gebakken worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
25 juli 2021

Snelle bezorging en smaakte allemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ktje
25 juli 2021

Heel vervelend als je samen wil eten er iets mist...netjes na gebracht...patat koud...hamburgers half rauw en heel vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelke
25 juli 2021

Het was wederom heerlijk. We misten een klein bakje cuacamole, maar verder toppie.

Anna
25 juli 2021

Lekker eten, goede verse friet en snelle bezorging

T. D
24 juli 2021

Super lekkere nacho's!

Jasmijn
22 juli 2021
Wim
21 juli 2021

Het eten was een beetje karig. Je krijgt alleen een hetgeen wat je besteld met een beetje sla. Voorheen zat hier ook wel rijst of friet bij. Jammer

Schuurman
21 juli 2021
Sari
19 juli 2021

Het was heerlijk

JW
17 juli 2021

Weer heerlijk gegeten! De burgers smaakten erg goed, en natuurlijk de patat met brander mayo ook

Groen
17 juli 2021

Helaas waren de broodjes helemaal plat gedrukt en helemaal in elkaar gedrukt... Bij de broodjes hadden we 2x kruidenboter en helaas geen aioli. Voor de rest was het weer heerlijk!

Johan Buwalda
17 juli 2021

Het was weer heerlijk.

Fokke
16 juli 2021
Anoniem
16 juli 2021

Helaas op de nacho's geen peper te vinden, dit staat wel op de site beschreven

ron
16 juli 2021

was heel lekker

F.rozema
13 juli 2021

Afgelopen maand 2x meer dan geweldig gegeten! Beste spare Robs ooit maar deze keer erg teleurstellend. Vlees echt te vet en glazig jammer!

Fokke vos
13 juli 2021

Super eten

Flk
13 juli 2021

Bezorging prima, maar hoeveelheid friet bij het gerecht was minimaal. Niet de helft van wat er normaal bij zit.

Natasja
12 juli 2021

Spareribs waren goed... kipfiletsate erg weinig voor 't geld en in vergelijking met de spareribs maar de hoeveelheid patat was zeker beneden maat.. iedereen een handje vol... is wel weinig voor volwassenen.. maar de smaak was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Schreur
12 juli 2021

Uitstekende kwaliteit. Vriendelijk personeel. Volgens afspraak geleverd en prima prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Wildeboer
12 juli 2021
Dylan
12 juli 2021

Burger was super, maar de ribs hadden erg veel vet.( Wat ik niet lekker vindt) Voor de rest echt super qua smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fokke
7 juli 2021
Annemieke
6 juli 2021

Snel bezorgd, ruime porties en lekker eten!

Ryanne Werff
5 juli 2021

Ik had 2 burrito’s carne besteld, helaas ontbraken de bonen wat er toch echt in hoort. Ik heb gebeld en de volgende keer wordt er korting verrekend. Erg fijn dat het goed afgehandeld is. Het was niet om lastig te doen, maar is wel van belang het gerecht te leveren als beschreven en waar op gehoopt wordt. Het was echt jammer. Verder was het prima!

Jocelyne
4 juli 2021

Bij de nacho’s met kip zat weinig kip. Verder was alles weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ladies
3 juli 2021

Keurig op tijd! Aan alle verzoeken waren voldaan. Eten was warm (voor 9 personen tegelijk) en erg lekker. Voor herhaling vatbaar. :)

Jan Soer
3 juli 2021

Weer zoals we het gewend zijn, prima!!

Laura
3 juli 2021

Heerlijk stukje vlees, leuk kindermenu. Helemaal top!

Anoniem
2 juli 2021

Nacho's waren een beetje flauw door dat er geen pepers en weinig groentes op zaten

Carola
2 juli 2021

Besteld op zondag om 18.15, eten werd bezorgd om 20.30. Ik snap dat het druk was op een warme zondagavond, maar dit duurde wel heel lang. Het eten was wel weer lekker als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
1 juli 2021
BL
30 juni 2021

Lekker eten. Verse ingrediënten. Echt top.

Hendrik
30 juni 2021

De kwaliteit van de laatste 2 bestellingen is achteruit gegaan, of door onzorgvuldigheid of doordat het de laatste bestellingen van de dagen waren. Was in het begin zeer goed te spreken over jullie

Keizer
26 juni 2021
Bert kamans
21 juni 2021

De tacos zijn heerlijk en voorzien van veel extras , de spareribs veal perfect en de Tbone super. Kortom , voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lekkereten
20 juni 2021
Bjorn
18 juni 2021

20 minuten te laat, niks geen excuses. Het is vaker gebeurd maar toen werd er netjes gebeld en de menu’s waren geleverd met weinig patat.

An
18 juni 2021

Super lekker als altijd. Smeerseltjes van de broodjes ontbraken maar waren er binnen een paar minuten. Top 🙌🏼🥳

Kattenberg
17 juni 2021

Uienringen lagen deze keer in doosje met sla en sladressing. Daardoor werden de ringen slof en zacht door het vocht van de dressing. Ik hoop 1x maar nooit weer.

Brian
15 juni 2021

Vorige keer langer dan 2 uur lopen wachten en lauw eten... nu was het weer net als vanouds. Top eten en snel bezorgd. Klasse.

Anita meulman
15 juni 2021

Het eten was top ! Alleen lag er een bakje saus in de tas met deksel eraf en leeg gelopen in de tas.

A.M
14 juni 2021

Spareribs waren weer lekker. Het was weer prima voor elkaar. Tot de volgende keer.

Fam kleine
13 juni 2021
Karin van Pelt
13 juni 2021

Prima service, vlees heerlijk gebakken, alleen de entrecote was erg zenig . Jammer dat de frietjes er niet bij zaten! Die kwamen 3 kwartier later …..

Klaas
13 juni 2021

Gigantisch veel vet aan de kalf spareribs en aan de achterkant een erg taai vlies

Karin
12 juni 2021

Onze eerste bestelling bij meaters! Goed voor elkaar. Keurig verzorgd verpakt. Heerlijk gegeten.

Monique Kaasjager
12 juni 2021

Heerlijk gegeten, en nog betaalbaar ook!! Top!

RT
9 juni 2021
Wouter
6 juni 2021

Bezorging netjes op tijd en super vriendelijk. Spare-ribs (zoals altijd) heerlijk mals gegaard. Patat goed krokant en niet slap. Echt the best ribs in town.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
6 juni 2021

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
30 mei 2021

Uur later dan verwacht. In eerste instantie werden we gebeld, Dat het een half uurtje later zou worden, vanwege drukte. Maar dat werd een uur. Eten was prima, gewoon goed.

Albert Gelmers
30 mei 2021

Was gewoon top.

....
29 mei 2021

Bezorging super snel. Burger was niet medium maar gewoon doorgebakken, niet zoals omschreven. zalm ook helemaal droog. Kip saté was heel zout. Kroket was leeggelopen. Bijna Alle bijgerechten waren lekker en op smaak, patat leek wel voor een tweede keer gebakken.

Patrick
27 mei 2021
Patrick
25 mei 2021

Ik vind het elke keer weer een. Een verrassing wat je aantreft want het is elke keer anders naar mijn idee. Dan zit er Een grote salade bij dan een kleintje nu helemaal niks voor ons persoonlijk een beetje verwarrend.

Anoniem
25 mei 2021

Vlees was te gaar en de patat was koud

:(
24 mei 2021

Eten kwam laat. Had bij mijn bestelling een typ fout gemaak bij het invoeren van mijn telefoon nummer. Hier was de bezorger boos om, en liet mij niet uitpraten nadat ik hem dit probeerde uit te leggen. Ik kreeg vervolgens heel agressief de bon onder mijn neus gedrukt. Vorige keer ook al problemen mee. Ik bestel hier niet weer

Reactie van Meaters

Onze excuses voor het ongemak en de negatieve ervaring, zou u kunnen bellen naar 0522-202190 dan kunnen we een oplossing aanbieden. Groeten Meaters

Linda Winsser
24 mei 2021

Ik heb nu twee keer besteld en heerlijk gegeten. De eerste keer hebben we alleen wel te weinig gekregen kwam ik na gisteren achter. Had toen ook de combi burritos besteld maar 2 dozen te weinig ontvangen toen. Niet wetende dat het eigenlijk anders hoorde toen. Wel jammer achteraf. Maar het eten was heerlijk en zal zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
24 mei 2021

Bezorging meer dan een half uur later dan aangegeven aangezien de bestelling gecombineerd werd. Dat is prima, maar een belletje was dan fijn geweest. Maar de bestelling was picobello en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
24 mei 2021

Alles werd zeer snel bezorgd en we hebben heerlijke steaks gegeten. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuk Aalten
23 mei 2021

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D van der Kooy
23 mei 2021

Het eten was koud ,de spare ribs had een branderige smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
23 mei 2021

Bestelling was 20 minuten later dan opgegeven. Spareribs waren zeer vet. Het was niet de eerste keer dat het tegen viel, maar zeker wel de laatste keer. Voor ons niet weer. Voorkomt een hele teleurstelling.

Ria Scholtens
22 mei 2021

We hebben eten laten bezorgen. Was nog lekker warm en het smaakte super!

Wilco
22 mei 2021

Aantal keren al eerder besteld. Altijd super lekker gegeten. Echter deze keer viel het wat tegen. Patat en spareribs waren allebei niet heel warm meer. En de ribs waren op sommige stukken zwart.

jeannette
20 mei 2021

er ontbrak een portie friet bij de burger, maar de rest had voldoende friet, dus we hebben gedeeld, heerlijk gegeten

Willemien
19 mei 2021

Het was super lekker! Je krijgt veel eten voor een relatief lage prijs en de kwaliteit is erg goed. Ook de bezorging was snel. Zeker de moeite waard!

Rene Kuitert
19 mei 2021

Weer heerlijk gegeten met een vriend dus weer een nieuwe fan 👍

Debby
19 mei 2021

Normaal geef ik altijd een voldoende maar deze keer viel de bestelling echt tegen. Allereerst was de bezorging 20 min later dan de aangegeven tijd en dan denk ik nouja oké, maar toen ik mijn bestelling opende miste de salade en was de patat slof. Daarnaast was voor mijn gevoel de hoeveelheid minder terwijl de prijzen omhoog zijn gegaan. Erg jammer.

Bakker
16 mei 2021

Wij hadden 2 keer een burger besteld en die waren beide niet goed doorbakken helaas. De rest van de bestelling was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dantuma
16 mei 2021

Het eten was wederom erg lekker!

Leon Plaggenmarsch
15 mei 2021

Lekker eten, goed op tijd. Wel was het meeste eten al wel wat lauw. Dat was de vorige keer niet het geval, toen was het nog bijna heet.

Davy
15 mei 2021

Mieters lekker. Niks aan gelogen!

Stefan
15 mei 2021

Alles was dikke prima!

Bult
14 mei 2021

Vlees zeer goed. Friet erg lekker en de sausen ook!

Bakker
14 mei 2021
Kiers
14 mei 2021

Top

Russ
14 mei 2021

Liever the Ribs in een lekvrij bakje. Dan kan er wat meer marinade over de ribs gegoten worden. In de tijd van de Woldstraat was dat.

Edwin
14 mei 2021

Alweer heerlijk gegeten. Elke keer weer goed eten en top bezorging.

Cleem
14 mei 2021

Was wederom super. Snel bezorgd. Eten top. Echt een aanrader!

Cynthia
14 mei 2021

weer heerlijk gegeten...

Huizing
14 mei 2021

Vond de T Bone steak heeeel veel vet aan zitten en nauwelijks vlees. Ook lag de satesaus door de hele tas heen. Niet gewend van Meaters meestal heel erg lekker en netjes. Nu wat minder. Hopen op een betere keer de volgende keer.

Harry
13 mei 2021

Biefstuk was lekker maar een beetje doorgeslagen. De entrecote was echt te gaar en daardoor helaas taai. Frietjes in de schil niet aangetroffen. Wel gewone friet.

Nederhoed
10 mei 2021

Het eten was lekker en prima in orde, ook warm. Gaan we zeker nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gabriel Veenstra
9 mei 2021

Lwkker eten. Ruim voldoende en netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Kort gezegd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Den besten
9 mei 2021

Super lekket was perfect 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
9 mei 2021
Ilse
9 mei 2021

Altijd heerlijk eten en snel bezorgd!

Janita Veerman
8 mei 2021

Heerlijk!!! Goede service. Flinke porties

Jeannette Nooij
7 mei 2021

We vonden het heerlijk. Echt goed voor elkaar

Ezra
4 mei 2021

Hele lekkere nacho’s! Knapperige chips en lekker veel kaas. Wel weinig saus voor de hoeveelheid nacho’s. Ook ontbrak de salsa die wel in de beschrijving geschreven stond. Verder wel snel bereid!!

Wemmenhove
4 mei 2021

de maandag actie hamburgers vindt je niet automatisch terug in je bestellijst , als je op maandag besteld wel zo handig. helaas misten we de bestelde sate saus . een kleine hamburger voor kids als tip wel lekker gegeten.

Duf
3 mei 2021

Was heerlijk, warm en snel geleverd

Henk
2 mei 2021

Lekker zo als gewoonlijk.

Roelof
2 mei 2021
Henri en Heidi
2 mei 2021

Het eten was verheerlijk. De bezorging verliep ook top! Zeker een aanrader.

Dennis
1 mei 2021

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en lekker warm bezorgd.

Dantuma
1 mei 2021

Snelle bezorging en goede service aan de deur. De spareribs en de patat waren heerlijk. Wij zullen hier zeker vaker bestellen.

Nicole
1 mei 2021

Top bezorging. Vlees was heerlijk mals. Vlees mocht wel wat warmer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jules
30 april 2021

Wederom lekker gegeten

Be
30 april 2021
P. Vos
28 april 2021

We hadden 6 verschillende gerechten besteld. Alles goed voor elkaar, warm, lekker en genoeg. En alles zit in milieuvriendelijke verpakking, top.

Michel
28 april 2021

Beter vind je het niet in Meppel. Echt top restaurant waardig en dat voor een keurige prijs. Small is echt meer als genoeg voor 1 persoon

marina
28 april 2021

Prima

Daniëlle
28 april 2021

Was zo als altijd weer top! Keurig op tijd, ontzettend lekker vlees!!

Sam
27 april 2021
Wietse
27 april 2021

Super!!!

Johan Buwalda
27 april 2021

Het was weer heerlijk.

Mascha
27 april 2021

Heerlijk eten, goede porties, verzorging zeer compleet en keurig verpakt. Tip, vochtige doekjes voor bij de spareribs zou fijn zijn. Bezorging was iets verlaat, daardoor niet minder lekker of afgekoeld. Gewoon TOP!!!

Susan
27 april 2021

Snel bereid en bezorgd. Heerlijke spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
27 april 2021

Porties van de spareribs large vielen niet mee. Tevens waren de spareribs niet voldoende gekruid/gemarineerd en lauw op het bot. Friet en salade waren goed en meer dan voldoende saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ricardo pel
27 april 2021

BEST. SPARERIBS. EVER.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
26 april 2021

Heerlijk gegeten. Netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar.

AGBee
26 april 2021

Prima eten!! Goed van smaak en grootte. Heerlijke spareribs Maar als je een mail krijgt dat de bestelling onderweg is een dan duurt het nog 45 minuten dan mankeert er wat aan de logistiek helaas. .

Ruben
26 april 2021

Prima gegeten. Helaas geen pittige ribs maar zoet gekregen maar ook die zijn smakelijk voor de afwisseling.

Hanneke de Groot
26 april 2021

Overheerlijk eten, de presentatie valt tegen. Weegt echter niet op tegen de kwaliteit van het eten... Aanrader..

Henk Zwiers
26 april 2021

Snelle bezorging. De haring van de burger was precies goed maar de buitenkant te donker gegrild, waardoor de burgers bitter smaakten. Erg kleine salade voor deze prijs.

Jan Brand/
26 april 2021

Heerlijk eten.En een feest iedere keer weer.

Aarsen
26 april 2021

Bestelling was niet compleet. Er achter aan gebeld en er zou zsm een bezorger komen. De originele bezorger had niet goed op de bon gekeken en kwam 5 minuten later alsnog het toetje brengen. Dus toetje weer afgebeld. Wel vriendelijk personeel aan de telefoon.

Remko
21 april 2021

Het eten was echt erg lekker! En de bezorger was er eerder dan het aangegeven tijdstip.

Miranda
21 april 2021

Ontzettend lekker eten. Vooral de nacho's pollo en de chicken skewers waren heel erg lekker.

Appie
18 april 2021

Was lekker alleen jammer de de zoete spareribs meer smaak hadden dan de pittige daar zat weinig smaak aan en al helemaal niks pittig aan Ondanks dat was het goed te eten zeker een aanrader

Daphne
18 april 2021

Heerlijk eten, bezorging was 45 min later dan werd verwacht.

Tim
17 april 2021

Eten was erg lekker en goed voor elkaar, ook qua porties. Bezorging was helaas 45 minuten later dan gepland, door drukte.

Vd Velde
16 april 2021

De porties zijn groot en we hebben heerlijk gegeten.

Stefanie
16 april 2021

We hebben heerlijk gegeten!

Martin
16 april 2021

De spareribs waren weer zoals altijd perfect! Ook over de frites (méér dan voldoende!) en de sausjes niets meer dan lof! Ik hoor veel mensen over de Brander-mayonaise: jullie hebben daar echt een topproduct te pakken, waarmee jullie het verschil maken ten opzichte van andere restaurants. Mijn vrouw had wederom de zalm besteld omdat deze de vorige keer erg lekker was. Helaas was de portie ditmaal beduidend kleiner. Ook was de zalm droger en daardoor minder lekker dan de vorige keer. We hopen dat de zalm de volgende keer weer nét zo smakelijk is dan tijdens de eerste bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
14 april 2021

Op afgesproken tijd bezorgd door aardige bezorgster - heerlijke spareribs met knoflooksaus en ruim voldoende patat met lekkere verse salade!

Edwin
14 april 2021
Jac
14 april 2021

Super goed Snelle bezorging en vriendelijk

Tijben
12 april 2021

De bezorging was precies op tijd. Keurig netjes. De verpakking was gerecycled, prima. Vlees was niet erg warm. De sparerib was voor een deel aan een zijde verbrand. Niet te eten dat deel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco
11 april 2021

Was weer erg lekker. En ook mooi snel deze keer. Ongeveer 20 minuten eerder dan aangegeven in de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.veldhuis
10 april 2021

Super snel geleverd Netjes verpakt En lekker !!!!!! Als je een nacho schotel besteld, dan is zelfs de laatste nog crispy :) Taco's zijn ook nooit slap , altijd nog lekker stevig En de quesidillas nom nom nom......

Arie
10 april 2021

Spareribs waren goed gaar, alleen aan de vette kant en mistte de marinade, waardoor ze wat aan de flauwe kant waren. Bestelling: makkelijk te bestellen, direct per mail bevestigd Betaling: ging ook goed, werd alleen €0.25 als transactiekosten berekend (Ideal) Bezorging: per mail gelijk te horen gekregen 'verwachte bezirgtijd'. Toen de bezorger vertrok ook weer email gehad dat ze onderweg waren.

Ruben
10 april 2021

Super lekker, en altijd teveel, maar nooit teveel om te laten liggen :D

Jeremy
10 april 2021

Erg smakelijk, precies op tijd bezorgd door een hele leuke bezorgster.

fam. Kemper
10 april 2021

heerlijk gegeten, en, bestelling precies op tijd. enthousiaste bezorgster.

Marleen
10 april 2021

Snelle service, goede kwaliteit, niets op aan te merken!

Gerben
7 april 2021
Heleen
6 april 2021

Was weer errrrugh lekker!!

Johan Buwalda
6 april 2021

Het was weer heerlijk.

August
6 april 2021

Patat is te hard door gebakken. Verder was de bestelling prima.

Jac
6 april 2021

Super lekkere spareribs,maar scherp besteld(niet scherp) En weer de saus door de tas, daar moet een andere oplossing voor komen ( te vaak)

Annemarieke Fikse
6 april 2021

Heerlijk eten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar.

Raymond
5 april 2021

Vaker eten besteld bij Meaters, altijd erg goed. Helaas viel het deze keer erg tegen,. De bestelling was erg laat , het duurde 1,5 uur voor het eten er was.. Spareribs waren bijna koud en vrij smaakloos, zowel zoet als pittig hadden weinig smaak. Jammer.

Wilco
5 april 2021
Klooster
5 april 2021

De smaak was goed...maar het vlees was veel te dik...heb wel eens betere spareribs gehad. Jammer!!!

Albert Gelmers
5 april 2021

Eten was goed...1 opmerking zorg dat de bakjes van de satesaus goed gesloten zijn...der zat saus door de tas heen. Verder top.

Schutte
4 april 2021

Eerste keer besteld. Overzichtelijke site. Snel bezorgd en lekker gegeten. Goed verzorgd. Dus voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
4 april 2021

Goed eten, snel bezorgd

A.v.d.. Kolk
1 april 2021

Het was heerlijk.

Patrick
1 april 2021

Heerlijk vegetarisch Mexicaans besteld bij Meaters Meppel. Top eten voor een goede prijs!

Grace Nijland
29 maart 2021

Dit was de tweede keer dat ik bij jullie bestelde. Qua smaak was het wederom heerlijk, maar mijn hamburger was helaas erg doorbakken en daardoor droog geworden. De vorige keer was hij mooi medium rare, dus dat had ik nu ook verwacht. De green salad was ook niet meegeleverd bij het hamburger menu. Ik ga zeker weer bij jullie bestellen, want de smaak van de producten is top en bezorging ook perfect op tijd. Bereiding kon alleen wat beter vandaag.

H van der Kolk
29 maart 2021
José vos
28 maart 2021

Was weer helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Coster
28 maart 2021
Anja
27 maart 2021

Smaak perfect Alleen de pittige spareribs waren een beetje aangebrand

Marco
26 maart 2021

De mayonaise lag door de hele zak heen. Ook waren de hamburgers op sommige plekken een beetje aangebrand. Jammer

Erwin
26 maart 2021

Heerlijk gegeten, bezorging was op tijd en temperatuur prima. Kwaliteit van de gerechten uitstekend.

Thijmen
25 maart 2021

Geweldig lekker en precies op tijd bezorgd.

JL
25 maart 2021

1 portie Spareribs large besteld voor mijn schoonouders, was meer dan genoeg. Bezorgd op het afgesproken tijdstip. Ze vonden het erg lekker.

M.
23 maart 2021
Werner Klomp
21 maart 2021

Goede bezorging en heerlijk gegeten 10/10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

elske
21 maart 2021

spareribs smaak /temperatuur perfect, sommige stukken erg vet. Bezorging top , en op juiste afgesproken tijdstip

Boris
21 maart 2021

Precies op goede tijd geleverd. Super burgers. Alleen hadden we drie keer de burger met jalapeños. Maar die zaten er bij alle drie niet op helaas.

Janine
20 maart 2021
Bart
20 maart 2021

Bovenverwachting goed! Heerlijke, echt spicy, spareribs. Lekker met friet en diverse sausjes. Meer dan voldoende voor één persoon. Enig minpuntje: groot deel van de frietjes helaas veel te hard gebakken.

Bart
20 maart 2021
Jordy
20 maart 2021

Snel en lekker!

Schuurman
20 maart 2021

Weer prima geregeld.

Henk
20 maart 2021

Perfect op tijd. En het smaakte nog goed ook.

van den heuvel
19 maart 2021

Smaak goed zoals altijd. mag wat iets warmer bezorgd worden

Marijke
15 maart 2021

Heerlijke spareribs, taco's en nachochips (voorgerecht), aparte sausjes, alles verpakt in karton ipv plastic - op tijd bezorgd, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harmen-Auke Horst
15 maart 2021

Ondanks dat het erg druk was kregen we met een half uur bezorgd. Het was warm en heerlijk op smaak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje
15 maart 2021

Het was heerlijk, spareribs lekker rokerig. Het kon alleen allemaal iets warmer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schra
14 maart 2021

Vlotte bezorging en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AgeeBee
14 maart 2021

Het was iets minder dan de vorige keer: zowel de spare ribs als de Quesadillas Con pollo waren niet warm.De smaak is prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.M
14 maart 2021

was weer prima verzorgd en lekker. mijn familie en vrienden zijn helemaal weg van de spareribs en patat. Top

Natasja
14 maart 2021

Nadat onze bestelling vrijdag verbrand was keurig contact gehad en als oplossing een nieuwe portie...en vandaag..zondag... de spareribs gekregen zoals het hoort te zijn.. Zo herken ik de ribs van de verhalen... Een lesje... Alles goed controleren voor het de keuken uit gaat... Hoe druk het ook is. Liever de even laten wachten en kwaliteit leveren.

Jeffrey Hamberg
14 maart 2021

Eten was lekker, maar sate saus weer te dun.

Tessa
14 maart 2021

Gisteren besteld en zeer tevreden! Lekkere patat en goede spareribs.

Johan Buwalda
14 maart 2021

Heerlijk.

De Boer
14 maart 2021

Heerlijk eten, vers, ruim assortiment en bezorging op aangegeven tijd!

Henkuh
13 maart 2021

Helemaal top👌👌

Roelanda
13 maart 2021

Eten was lekker. De hamburger niet doorbakken zoals wel verzocht. Eten was 20 minuten te laat

Grace Nijland
13 maart 2021

Superlekker eten en ook snel bezorgd. Leuke toevoeging aan de horeca in Meppel!

Patricia
12 maart 2021

Eten was top. Kidsbox aan de prijzige kant, maar wel leuke speeltjes erbij.

Jos van Ham
12 maart 2021

Wij hadden afgelopen dinsdag 9 maart 2021 voor het eerst wat laten bezorgen van Meaters en we waren aangenaam verrast. Alles klopte, van de burgers, de spareribs tot aan de frietjes aan toe. Ruime hoeveelheid. Vriendelijke bezorger. Hou dit niveau vast! Een echte aanrader!

H. van der Veen
12 maart 2021

Perfect voor elkaar, alleen teveel onduidelijkheid over het aantal sauzen die meegeleverd worden. Geef bijv. aan dat in het menu ook sauzen wel/niet standaard zitten

Hetty
10 maart 2021

Spareribs overheerlijk, zalige patatten, top mayo maar mijn burger was retedroog dus bijna niet te snijden.....hond was er wel erg blij mee 😅

Schipper
10 maart 2021

Super voor elkaar! Heerlijk gegeten...

Ben
7 maart 2021

Deze keer waren de porties erg groot, maar de kwaliteit was minder, spare ribs waren koud en niet pittig en wat aangebrand, dit is erg jammer daar ze de eerste keer super lekker waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kist
7 maart 2021

Heel vervelend dat jullie een storing hadden. Hadden dit wel graag gehoord zodat we op dart moment konden kiezen of we wilden wachten of iets anders regelen. Zeker nu het zo lang duurde. Zie de bon graag nog tegemoet, zodat we later opnieuw kunnen bestellen

Roefie
6 maart 2021

Bezorging stipt op tijd. Goed op temperatuur. De spearribs smaakten meaters lekker. Een aanrader

Manuela
6 maart 2021
Aldoo
6 maart 2021

Heerlijk, echt fantastisch lekker!

Russ
5 maart 2021

Spare ribs...look ekkah..bijna net zo goed als Smokeys uit DenHaag 8+👌🏽

v veen
5 maart 2021

Vriendelijke bezorgster en lekker eten.

Michelle
4 maart 2021

Heerlijk eten en super snel gebracht! Top!

Rene
3 maart 2021

Door Meaters bestellen we veel te vaak eten. Maar ja was ook weer heerlijk.

PETER VD LINDE
3 maart 2021

VOOR HET EERST BELTELD, GEWOON DONDERS GOEDE BIEFSTUKKEN !! EN ALLES GOED WARM BIJ AANKOMST!! VRIENDELIJKE BEZORGSTER!! OVERHEERLIJK ETEN !! AANRADER!!

Ben
2 maart 2021
angu
1 maart 2021
Henk
28 februari 2021

Het was weer verrukkelijk.

Vera
28 februari 2021

Malse spareribs met heerlijk rokerige smaak. Echt perfect! Snelle en vriendelijke bezorging. Wij bestellen vaker;

R.F. Dirkzwager
28 februari 2021

De hoeveelheid spareribs is erg wisselend. De grootte van de portie Kalfsribs viel gisteren erg tegen, het leek wel een kleine portie ipv de grote bestelling.

Uiterwijk
28 februari 2021

Volgens mij waren jullie vergeten de zoete marinade er op te doen want ik heb niks zoets geproefd maar was zeker top te eten!

Jos
27 februari 2021

Bezorgster vrolijk/vriendelijk, Eten was goed, was de eerste x dat ik hier wat heb besteld, voor de ckerheid wat extra's besteld maar eingelijk had ik aan de hamburger wel genoeg. Eenigste punt van aandacht was voor mij dat het bolletje wel verser had gekund, deze was wat aan de harde kant dat ie onhandig in stukken viel tijdens het eten. Ma verder tiptop👍

Jolanda Spreen
27 februari 2021

Helaas waren de spareribs niet zoals we gewend zijn . Waren behoorlijk vet , en bij de zalm niet d beloofde frietjes in schil maar gewoon patat. Vorige keren waren we zeer tevreden , helaas nu wat minder.

chiel
27 februari 2021

was super eten en snel bezorgd

Johan Buwalda
27 februari 2021

Het was weer heerlijk.

Nienke
26 februari 2021

Bezorging op tijd en heerlijk gegeten!

Klijnhout
25 februari 2021

De berzorging was snel en het eten was zeer goed.

Buurman
25 februari 2021

Na ander half uur wachten toch nog een keer de bestelling 👌🏻

Jari
23 februari 2021

Spareribs waren voor de helft verband en de bakjes saus open in de zak, €18,00 weggegooid geld en eten. Jullie gaan hard achteruit mensen

Saskia
22 februari 2021
Martin
22 februari 2021

Super lekker !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tertia
21 februari 2021

Snelle bezorging, leuke vlotte bezorgster en heerlijk eten! Erg veel keus! Echt een aanrader.

Wilma
21 februari 2021

Heerlijk gegeten. We gaan dit zeker vaker doen!

AGBee
18 februari 2021

Prima eten, jammer dat er wel een paar schone ribben in t grote spareribs pakket zaten. Dat was de extra 2 euro nou ook weer niet waard. Verder prima van smaak en kwaliteit! Aanrader

Roelanda
17 februari 2021

Erg lekker en ruime porties. Heerlijk warm ook de frietjes; aanrader!

Loïs
16 februari 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd! Zeker een aanrader!

Kuik
14 februari 2021

Bezorging helemaal top. snel en beleefd. Bestelling was niet helemaal wat we besteld hadden (pittig besteld, zoet gekregen) en de satesaus was uit de bak gevallen, waardoor het papier en saté een beetje verkleefden. Bestel er volgende keer gewoon weer, kan het zelf niet beter :)

M. Wildeboer
14 februari 2021

Bestelling prima op tijd, bezorgers altijd erg vriendelijk. De bestelling was ook nog eens erg lekker! Echte aanrader.

A.m.
13 februari 2021

Weer goed gesmaakt. Makkelijk online bestellen en betalen. Eten was weer prima.

Ruben
13 februari 2021

Alweer heerlijk gegeten van Meaters.

Jeroen
13 februari 2021

Snel bezorgd, burgers waren goed. Jammer dat de juist normaal zo lekkere spareribs nu erg taai waren en zat veel vet aan.

Fokje
13 februari 2021

Heerlijk gegeten!!

Wendy
13 februari 2021

Was super lekker. We hebben heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

Rdl
13 februari 2021
Dijs
12 februari 2021